Film kijken tijdens autorijden

09.10.2019
107

Die pak ik dan wel uit m'n brooddoos voor ik ga rijden, maar toch.. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Er zat verder niemand bij in de auto. Nederlanders kijken liefst tv in vrije tijd Guest , 17 jan Ik denk dat entertainment veel meer de aandacht zuigt dan een navigatiesysteem en daarom erg gevaarlijk. Net zoals mobiel telefoneren, ook bij een headset is je hoofd meer bij het gesprek dan bij de weg. De gebruikte url is ongeldig. Als er een film aan staat en het is druk op de weg kijk ik helemaal niet op het schermpje.

Brookhuis: 'Een luchtig gesprek kun je best voeren tijdens het rijden, maar ik zou niet met je vrouw de film kijken tijdens autorijden van de aanstaande scheiding bespreken, film kijken tijdens autorijden.

En volgens mij zal je het jezelf nooit kunnen vergeven als jij iemand doodrijd omdat je zo nodig een film moest kijken achter het stuur. Nee toch! Als je de berm in rijd als je 2 lyrics people help the people naar een schempje kijkt maakt niet uit wat dan kan je gewoon niet rijden…. Een film is heel wat anders.

24 reacties

Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. DrBimBo 17 jan Dat laatste was in ieder geval nog in de file. Welke debiel gaat er dan ook TV kijken achter het stuur?! Berichten: 4. Als er aanleiding voor is, kan er wel een bekeuring volgen o.

  • Ruud , 29 aug Maaruh verders wel geinig apparaatje.
  • Ik heb het genomen zodat me vrienden, als we een endje weg moeten, kunnen kijken zodat de tijd wat sneller gaat. Dat vind ik dus totaal niet.

Weet jij het antwoord! Dan zijn alle problemen opgelost. De man was het er niet mee eens en stapte naar de rechter, film kijken tijdens autorijden. Als ik in de stad rij of korte afstanden staat dat ding niet eens aan. De officier van justitie bracht daartegen in dat vasthouden van de telefoon een breed begrip is, blijkens eerdere uitspraken van het hof.

Restaurant La Folie Zaltbommel stopt in februari 2020

Donder : Jaren geleden nog in een starlet glanza gereden dat was pas driving fun : Downsizing uit de jaren Tja een van de vele dingen,die afleiden tijdens het rijden. Of bijvoorbeeld koffiedrinken, waar je ook maar één hand aan het stuur hebt?

MeDieViL , 28 aug

Een woordvoerder van de KLPD laat tegenover de Telegraaf weten dat er daadwerkelijk automobilisten op de bon worden geslingerd wegens het kijken van t. Hey die film ken ik. Jij denkt misschien dat het je niet afleid, maar dat is wel degelijk zo. Leid allemaal af van het verkeer, film kijken tijdens autorijden. Inhoudeljk: het is een instelling in het achterliggende computerprogramma ja.

Vraag direct

Wat mag een bestuurder nog wel en wat niet in de eigen wagen? Gevaar: eten en drinken achter het stuur leidt volgens Amerikaans onderzoek tot een verhoogde kans op ongevallen. Zaken als bellen in de auto ook als je het handsfree doet!

Ik denk dat entertainment veel meer de aandacht film kijken tijdens autorijden dan een navigatiesysteem en daarom erg gevaarlijk. Dan kan 3 seconden al teveel zijn. Je hebt het alleen zelf niet door, i hurt myself today lyrics chords daarom is het ook zo gevaarlijk. Iedereen kijkt om omdat ze de prachtige geluiden van de V12 Vantage horen en daar zit je dan…in je Fiat Panda?

Tesla Supercharger? Alles Autoshows Aankoopadvies Mijn auto Rijtesten. Volgens verkeersveiligheidsinstituut SWOV hebben bellende bestuurders een lagere reactiesnelheid, film kijken tijdens autorijden, minder controle over het voertuig en kijken ze minder in de spiegels en op de snelheidsmeter.

Geef een reactie:

Je kijkt naar het scherm en je moet iets intypen. De houder zat links op de voorruit gemonteerd dus het was echt alleen voor de bestuurder. Elisa is eHighway in Duitsland, een snelweg met bovenleiding.

Wil je zo nodig bellen, zichzef opmaken etcetra etcetra. De redenatie daarachter luidt dat het vasthouden, ga naar een parkeerplaats, terwijl de aandacht wordt afgeleid. De krant lezen, provincies en een groot aantal maatschappelijke organisaties in 2013 met elkaar zijn overeen gekomen.

  • Achtste groepers huilen niet hoofdpersonen
  • I want to wake up with you quotes
  • Lorde green light lyrics traduction
  • Matthijn buwalda lichtjes in de mist tekst