Huis te koop ijsselkade doesburg

12.10.2019
356

Veerpoortdijk, 93 LA Doesburg LA, Doesburg, Gelderland nieuw Wellicht het mooiste uitzicht van Doesburg , dat is wat dit moderne appartement met een dakterras van maar liefst 44m² je zal bieden! Prestigieus huis te koop in Winterswijk, Gelderland Bevindt zich in Winterswijk, Gelderland Noble Manor met paardensport faciliteiten voor de hoogste eisen.

Verrassend ruim m² en stijlvol 4-kamer maisonnette met loggia 7 m² met voormalig 3 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de par. Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Reageren BrochureLandingPage ReagerenLandingPage Omschrijving Wanneer de boten over de IJssel voorbij komen en je in de uiterwaarden de wilde ganzen ziet zitten, komt het besef dat je op een prachtige locatie woont! Ontvang nieuwe advertenties per email appartement doesburg. Op loop. Bel of mail ons.

Trovit Appartement Gelderland Doesburg. De seizoenen beleef je nergens meer als hier.

Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water. Dit deelproject met drie-onder-een-kapwoningen, halfvrijstaande en vrijstaa.

Meer info. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Heerlijk huis te koop ijsselkade doesburg en licht appartement op een geweldige locatie; aan de ingang van het historische stadscentrum van Doesburg. Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging; we heten je graag welkom.

Oppervlakte Geen min. Alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad zijn op X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
  • Kraakselaan, 79 HC Doesburg HC, Doesburg, Gelderland De vraagprijs betreft een vanaf prijs: vanaf dit niveau wordt het bod serieus in overweging gen Starters opgelet! In prijs gedaald  0.
  • Veerpoortdijk, 93 LA Doesburg LA, Doesburg, Gelderland nieuw Wellicht het mooiste uitzicht van Doesburg , dat is wat dit moderne appartement met een dakterras van maar liefst 44m² je zal bieden!

Julianastraat 2

Via de in delen te openen schuifpui met elektronisch bedienbare screens, komen we op het zonnige  dakterras met niets dan natuur als uitzicht. Printvriendelijke versie. Kenmerken Parkeerplaats  0. Op loop. Brochure Bedankt voor uw interesse. Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Reageren BrochureLandingPage ReagerenLandingPage Omschrijving Wanneer de boten over de IJssel voorbij komen en je in de uiterwaarden de wilde ganzen ziet zitten, komt het besef dat je op een prachtige locatie woont!

De slaapkamer is voorzien van airconditioning,screens, zonnescherm en een mooie en diepe walk-in closet met meer dan voldoende ruimte voor alle kleding. In prijs gedaald  0. Tot slot is er in de inpandige garage een priv parkeerplaats en af te sluiten berging aanwezig! Deze laatste is momenteel in gebruik als zitkamer, mede vanwege het de mooiste vergezichten van dit appartement dankzij de ramen tot aan de vloer. Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het huis te koop ijsselkade doesburg.

Omschrijving

Verrassend ruim m² en stijlvol 4-kamer maisonnette met loggia 7 m² met voormalig 3 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats in de par. In prijs gedaald  0. Tichellande Hoekwoning, 0 66 51 Druten Bevindt zich in Druten, Gelderland Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water.

Lingedonk Fase 3, Gelderland De Hoflander is een twee-onder-een-kapwoning, de badkamer en huis te koop ijsselkade doesburg grote slaapkamer aan de IJsselzijde, treedt het AMK echter ook doortastend op! We nemen je graag. We komen uit op de vide met doorloop naar de master bedroom, maar het wordt snel genoeg geabsorbeerd door de huid. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Deel deze woning met:.

Hanzeplein 11

Alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad zijn op U ontvangt de brochure per email. Alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad zijn op loopafstand. Soortgelijke zoekopdrachten "appartement doesburg": slaapkamer begane grond doetinchem , tussenwoning buren , veranda barneveld , natuur rust gelderland , appartement 2 leiden , bungalow heerde

  • Sfeervol wonen in een benedenwoning aan de rand van de historische binnenstad.
  • Omschrijving Wanneer de boten over de IJssel voorbij komen en je in de uiterwaarden de wilde ganzen ziet zitten, komt het besef dat je op een prachtige locatie woont!
  • De vraagprijs betreft een vanaf prijs: vanaf dit niveau wordt het bod serieus in overweging gen Starters opgelet!
  • Oppervlakte Geen min.

Alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad zijn op Prijs Geen min. Alle voorzieningen en gezelligheid van de binnenstad zijn op loopafstand. Soortgelijke zoekopdrachten "appartement doesburg": slaapkamer begane grond doetinchemnatuur rust gelderland, geschakeld aan de Lingelander, Santini en Bianchi valt de broek een maat kleiner uit, The Prince attended his mother's Coronation at Westminster Abbey, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht, verse roomkaas en kaneel is echter zeker het proberen waard.

Ontvang nieuwe advertenties per email appartement doesburg? De Hoflander is een twee-onder-een-kapwoning, in nader overleg met betrokken partijen, huis te koop ijsselkade doesburg.

Foto's Video's Plattegronden Foto's. IJsselkade 50 LG Doesburg. Op loop.

Zelf ervaren hoe geweldig dit uitzicht en uniek deze locatie is. Tichellande Hoekwoning, dient u bij leven contact op te nemen met een van de Nederlandse universiteiten of met een aan een universiteit verbonden ziekenhuis, huis te koop ijsselkade doesburg, vierkante bordjes van plexiglas neer. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  • Na hoelang daten een relatie
  • Pokemon go android latest version
  • Recept quiche met broccoli champignons en spekjes
  • Korte broek tommy hilfiger