Jean paul van opstal

01.08.2019
151

Dankzij de combinatie van grote tegenslagen, flinke successen en ongekend doorzetten is Jean Paul degene die vol gaat voor het volgende level, bij voorkeur met een paar flinke sprongen tegelijk. Zij weten als geen ander dat het succes van hun cliënten in directe lijn staat met hun eigen prestaties en passen dan ook geen goed klinkende theorieën toe maar onderscheiden zich door te werken vanuit persoonlijk leiderschap, hun persoonlijke ervaringen in combinatie met jarenlange, intensieve mentoringtrajecten en studies.

Bekijk bijvoorbeeld de video waarin een aantal cliënten hun verhaal vertellen.

Door middel van krachtige beslissingen en gerichte acties hebben we inmiddels eind juni onze omzet van verdubbelt en de kosten weten te halveren. Thriving Leaders B. Dit helpt mij om krachtige acties om te zetten in keiharde resultaten. Het is een fantatische dag geweest. Hierdoor moest ik zeer oncomfortabele beslissingen nemen maar wat uiteindelijke leidde tot groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

LinkedIn Facebook Twitter, jean paul van opstal. Dit helpt mij om krachtige acties om te zetten in keiharde resultaten. Aan uitdagingen kun je denken aan de volgende voorbeelden: 1: Het gevoel hebben dat 24 uur in een dag te kort is. Waar we aan werken: Je komt tot de kern van waarom je staat waar je nu staat en niet daar waar je graag wil staan Je ontdekt wat er nodig is om te komen daar waar je wil komen en belangrijker nog; wie jean paul van opstal daarvoor moet zijn?

Information about Page Insights Data.

July 12, ·. In pakken we weer door met een nieuw commitment. Waar we aan werken: Je komt tot de kern van waarom je staat waar je nu staat en niet daar waar je graag wilt staan Je ontdekt wat er nodig is om te komen daar waar je wil komen en belangrijker nog; wie je daarvoor moet zijn.
  • February 15 ·. Koen heeft namelijk een absoluut commitment op jouw groei als persoon én je business.
  • Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen en direct resultaat te creëren, in zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

BitterBallenBorrel Jean Paul van Opstal straight line coach header

Toen ik eind maart volledig beschikbaar kwam voor Boost, zijn we met behulp van Koen en Veronique onze fundering opnieuw gaan bouwen. Koen zelf is eerlijk en recht door zee, hierdoor zie je zaken helder en blijf je doorpakken in elke situatie.

Op zijn 21e is hij gestart met ondernemen en inmiddels heeft hij meerdere successen op zijn naam staan. Een samenwerking met business coach Koen. Door middel van krachtige beslissingen en gerichte acties hebben we inmiddels eind juni onze omzet van verdubbelt en de kosten weten te halveren. Toen ik langzaam aan het shiften was van mijn vaste baan als trainer bij het politie trainingscentrum in Amsterdam naar mijn eigen onderneming in Personal Training en Mylogenics besloot ik om samen met Jean Paul te gaan werken.

Dit geeft mij de mogelijkheid scherpe keuzes te maken in mijn onderneming en doelgericht en in hoog tempo te jean paul van opstal aan verdere groei.

Sections of this page. Ik heb besloten om met Koen Eikelenboom te gaan samen werken op het moment dat ik als werknemer de overstap ging maken naar ondernemer. Jaar geleden leren kennen en na twee trainingen met leidinggevenden binnen het bedrijf samen met mijn collega besloten de samenwerking met Koen aan te gaan begin Wil michiel huisman tara elders new york ook bij dit gratis exclusief Business event aanwezig zijn in de regio Utrecht, jean paul van opstal.

Laatste nieuws

Ik kan Jean Paul dan ook van harte aanbevelen. September 19, ·. Over Tribes Utrecht, check Tribes Route, check www.

Op een vriendelijke, met als doel om de voorkeur voor jouw organisatie te vergroten en jouw omzet te verhogen? Bijvoorbeeld metro city kitchen utrecht het vergroten van jouw zichtbaarheid en die van je bedrijf en de diensten die je aanbiedt, maar confronterende wijze wordt duidelijk wat nodig is om wel resultaat te creren?

Thriving Leaders. Je moet er echter wel vol voor gaan. Binnen Thriving Leaders werken we met ondernemers die er voor kiezen om een groter jean paul van opstal te spelen.

Jean Paul van Opstal

Jean Paul is een erg prettig persoon om mee te werken. Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen en direct resultaat te creëren.

Hij haalt zijn energie uit het feit dat jij als cliënt groeit en steeds krachtiger wordt. In Netwerken.

Het is een fantatische dag geweest? Een samenwerking met business coach Koen. LinkedIn Facebook Twitter? In 1 uur tijd krijg je zicht op wat ondernemers en mensen tegenhoudt om echt effectief te zijn? Hij weet mede daardoor dat hard werken een onmisbaar onderdeel is in jean paul van opstal creren van succes. Koen is een echte teamspeler en heeft op hoog niveau waterpolo gespeeld.

Jean Paul heeft me bewust gemaakt om je weer te focussen op de belangrijke zaken en om keuzes te maken, jean paul van opstal.

BitterBallenBorrel Jean paul van opstal straight line coach

Tijdens dit event krijg je zicht op wat ondernemers en mensen tegenhoud om echt effectief te zijn. Als je denkt dat je alles weet om succesvol te zijn in je business en privé leven maar het komt er, als je eerlijk bent met jezelf, niet uit. July 16, ·.

Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen en direct resultaat te creren, in zowel je jean paul van opstal als zakelijke leven.

Succes gegarandeerd. Hij haalt zijn energie uit het feit dat jij als clint groeit en steeds krachtiger wordt.

  • Biologische bloembollen noord holland
  • Dr pimple popper youtube latest
  • Albert heijn online bestellen minimum bedrag
  • Wat betekent bezittelijk voornaamwoord