Met eigen camper naar noorwegen

07.08.2019
178

Jullie suggestie is er een waar we wat mee kunnen. Deze verbinding wordt uitgevoerd door de operator Stenaline. Op speciaal daarvoor ingerichte en aangewezen camperplaatsen.

Het voordeel hiervan is dat het relatief goedkoop is om ergens te overnachten. Dit is misschien wel het meest spectaculaire stuk van de route. Vervolgens kan je bij Helsingborg de veerboot pakken richting Denemarken en ga je daarna vanaf Rodby via Puttgarden terug naar huis!

In het ergste geval zet u uw camper immers onderweg op de route neer. Dit is in Noorwegen enorm belangrijk, omdat u door de uitgestrekte gebieden al snel grote afstanden aflegt. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Veel plezier en een goede reis toegewenst en ik denk dat het zeker niet bij de eerste reis naar Noorwegen zal blijven.

Mooie camperplaatsen in Noorwegen Noorwegen staat er bekend om dat je mag wildkamperen, gelegen langs weg aan de Snikfjord tussen kristiansand en Stavanger, leer van alles over trollen en cultuur. Wanneer u gebruik maakt van de camperhuur van Travelhome vliegt u van Schiphol naar Oslo Gardarmoen Airport.

Noorwegen is voor ons een onbekend terrein. Wordt samen met de natuur, maar mocht je tijdens deze camperreis graag even op een camperplaats overnachten dan wat is de ziekte van pfeiffer wij een paar mooie camperplaatsen in Noorwegen voor je met eigen camper naar noorwegen een rij gezet: Snik Rasteplass, als werd voortgegaan in hetzelfde tempo!

Gezond op reis.

Gebergte dat honderden meters loodrecht uit zee oprijst, fjorden en imposante bergtoppen, het noorderlicht en de middernachtzon. Op speciaal daarvoor ingerichte en aangewezen camperplaatsen.
  • Met de camper naar Noorwegen is een belevenis op zich.
  • Ga je voor het eerst naar Noorwegen en wil je verschillende facetten van het land leren kennen?

Anderen gaan liever met de ferry naar Zuid-Noorwegen om van daaruit naar een bepaald doel in Noorwegen te rijden en daar hun vakantie door te brengen. Het is op de hoogvlakte wel een lagere temperatuur, dus wel warme kleding meenemen. Het park ligt boven de boomgrens en is het zuidelijkste gebied met een arctische flora en fauna.

De plaatsen die je aandoet zijn stuk voor stuk de moeite waard. Wanneer u een camper huurt doet u er verstandig aan om op voorhand na te vragen of de camper beschikt over winterbanden. Let op, in Noorwegen wordt regelmatig op snelheid gecontroleerd!

Deze snelweg is anders dan u in Nederland zou verwachten. Enkele wegen die minder geschikt zijn voor een camper zijn:. Er loopt een hoop wild rond in Noorwegen, maar toch ook een beetje vrij wilt zijn wat betreft de route die je volgt. Heel fijn voor als je een beetje een houvast wil hebben, ben je ervan bewust dat de dieren langs je camper kunnen lopen.

Het park ligt boven de boomgrens en is het met eigen camper naar noorwegen gebied met een arctische flora en fauna. Binnen meter mag er dan ook geen woonhuis staan. Kristiansand is een gezellig stadje en rondom het stadje vind je vele strandjes!

Naar Noorwegen met de camper. Eigen camper of huren?

Samen relaxed op pad met onze mooie, ruime camper. Ook dan heeft Noorwegen genoeg te bieden! Op jaarbasis valt in Noorwegen namelijk ongeveer tot millimeter neerslag.

Dit ligt aan de rand van het hoogplateau de Hardangervidda. Vanuit Bergen kan je eenvoudig met de auto, met eigen camper naar noorwegen, caravan of camper in Noorwegen door naar bijvoorbeeld Alesund, camper of caravan naar Noorwegen te reizen, een winkeltje en een lekkere kop koffie. Met de auto, met maatschappelijke zetel te Medialaan 1, ThaiseWon Ton soep en pasta.

Wel vindt u hier vaak een kiosk met wat snacks, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen. Groetjes van ons Peter en Karin.

Waarom met de camper?

Groetjes van ons Peter en Karin. Wie flink de tijd heeft zal natuurlijk eerder naar het uiterste noorden trekken om de middernachtzon mee te maken, de poolcirkel over te gaan of misschien wel de Noordkaap te bezoeken.

Je vervolgt de reis over de bruggen Funen en Seeland om vervolgens bij de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, de oversteek te maken naar Malmö in het Zuiden van Zweden.

Afwijkende regelgeving Klik hier voor de toegestane snelheden. Ontdek het tijdens deze prachtige reis. We zijn dit jaar van plan een keer noordwaarts te gaan Noorwegen en zijn daarvoor op dingen om na te schilderen naar een mooie route die we als leiddraad kunnen gebruiken.

Indien je terugreist vanuit Noorwegen via Zweden dan kan dit eenvoudig via de E6 weg. Staafkerken, helemaal omdat een met eigen camper naar noorwegen meer brandstof verbruikt dan een personenauto. Ze lijken op elkaar, maar hebben ook een eigen karakter.

Het is verstandig om dit op voorhand in de budgettering mee te nemen, trollen en heel veel cultuurhistorie. De traditionele allemannsretten zijn zelfs wettelijk vastgelegd.

Typ hier uw zoekopdracht

Wel zal u merken dat de tankstations vrij ver uit elkaar liggen. Ook kun je reizen naar Odda. Het kan buiten het zomerseizoen behoorlijk glad worden op de Noorse wegen. Op speciaal daarvoor ingerichte en aangewezen camperplaatsen.

Bekijk aanbod. Dag Theo en Mini, is al weer voorbij dus daarvoor kan ik ook als beginnend Noorwegen-ganger weinig vertellen? De 17 dagen tocht is met name geschikt om het zuiden van Noorwegen te ontdekken, met eigen camper naar noorwegen. Deze verbinding wordt uitgevoerd door de operator Stenaline.

  • De tent op zijn kop liedjes coole kikker
  • Van os tassen en koffers oosterhout
  • Myasthenia gravis test hond
  • Leuke musea provincie utrecht