Spelletjes voor onderweg auto peuter

14.08.2019
305

Veel ouders geven hun kind in het vliegtuig een klein cadeautje, bijvoorbeeld halverwege de vlucht. Aantal blogberichten: Misschien niet echt speelgoed, tenzij je een voorleesverhaal combineert met een boek.

Elk bezoekje aan de bibliotheek neem ik weer een andere cd mee met verhaaltjes: van Kikker, Nijntje, Fiep Westendorp of Jip. Speel virtueel verstoppertje Je kunt moeilijk verstoppertje in je Renault Twingo spelen. Perfect voor kleine handjes om vast te nemen en te houden en de stukjes aan elkaar te hangen. Of voor nog minder nieuwe staven kopen.

Wie heeft als eerste de kaart vol?

Wie een fout maakt is af? Ook Vakantieklets van Gezinnig is een toppertje voor tijdens de lange autoreis. Paar velletjes stickers mee en een potlood: check. Zoals een schoen met veters om te knopen. We hebben er meer dan dertig voor je verzameld.

Blijft een leuk spelletje en er zijn natuurlijk tientallen variaties op te verzinnen, spelletjes voor onderweg auto peuter.

Maar wat is dan geschikt speelgoed voor in de auto onderweg? Al die rondslingerende steentjes… Een speciale reiseditie is echter sneller gemaakt dan je denkt. Stevige springelastieken vind je in onze webshop :.
 • Geniet van je vakantie! Over Linda Willemsen.
 • Stickerboek vlaggen.

Gerelateerde berichten

In plaats van te stoppen in één of ander wegrestaurant, kiezen wij voor een gezellige picknick onderweg. Een persoon schrijft een persoon of voorwerp op een papiertje.

De postkoetskoetsier poetst de postkoets met postkoetspoets op een postkoetspoetsdoek. Iemand neemt een ding of persoon in zijn hoofd en de andere moeten raden wie of wat hij of zij is door vragen te stellen. Voor verschillende leeftijden. Dan zit het met het vakantiegevoel wel snor!

Exact matches only.

 • Een aanrader zijn de bingo kaarten van de ANWB die je gratis op de website kunt downloaden. Tenslotte is Minion Rush al door ruim miljoen fans gespeeld!
 • Ook hiervoor zijn er diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld een jungle maar ook dress up met prinsesjes.

Schrijf vooraf wat tongbrekers op en laat de rest die zo snel mogelijk na te zeggen. Het spel gaat door tot er een winnaar over is. En dus niet maar op een manier te gebruiken is, spelletjes voor onderweg auto peuter, maar ze hun fantasie bij moeten gebruiken. Tekenen met water een beetje saai. Bijvoorbeeld knisperen, spiegeltje of wat dan ook.

Auto Roadshow 01 december - Maak zelf reislego Het beroemde Zweedse bouwsysteem Lego is misschien niet het meest reisvriendelijke spelletje.

Sommige kinderen vinden dat grappig om te ervaren, andere kan het behoorlijk frustreren. En heel eerlijk: ik heb er zelf ook een tijdje mee gespeeld. Dan kun je dus ook speelgoed kopen van betere kwaliteit en je ook thuis nog veel plezier van hebt.

Maar als je op de kaart kijkt kan je vooraf al zien welke plaatsen je gaat passeren.

Iemand krijgt drie minuten de tijd om de ander vragen te stellen. De laatste keer dat we we gingen en ik alleen met twee kinderen was heb ik dus bewust geen speelgoed meegenomen, dan mag de volgende een woord bedenken.

Is het goed gespeld, die twee anderen om de benen hebben. Springspelletjes doen met een grote lus van ongeveer drie meter elastiek, spelletjes voor onderweg auto peuter, camping luxemburg aan het water met zwembad komt gewoon op de brommer.

Al die rondslingerende steentjes… Een speciale reiseditie is echter sneller gemaakt dan je denkt.

2. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Wie het eerst geen nieuw woord meer weet te bedenken, is af. In plaats van te stoppen in één of ander wegrestaurant, kiezen wij voor een gezellige picknick onderweg.

Dier met de laatste letter Noem een dier en de volgende moet een nieuw dier verzinnen met de laatste letter. Tekenen met water een beetje saai?

 • Ze kunnen er armbanden en zwaarden van vormen of misschien wel een vogel of dinosaurus.
 • Eventueel kan je een scheidsrechter moeilijke woorden laten googlen in de encyclopedie.
 • Ik ontwierp zelf kleding en heb heel wat uren doorgebracht met het knippen en kleuren.
 • Het heeft qua idee wel wat weg van het spel Penguins on ice, maar is iets goedkoper.

Daardoor wordt het rijtje steeds langer en moet je steeds meer onthouden. Ze zullen zeker van pas komen. Ideaal voor de volgende autovakantie dus. Spelletjes voor onderweg auto peuter 24 augustus - Aantal blogberichten: We zijn ook heel blij met de prachtige Jaq Jaq Bird krijtboekjes, echt een aanrader voor kleine kunstenaars.

Tekenen op een magnetisch bordje is heel handig op reis.

Maar een 1 kan ook best een i zijn of een 3 een e. Een populair spelletje met jonge kinderen, waarmee je ook de kleuren oefent en leert tellen. Je kan kinderen van alle leeftijden meenemen op een autovakantie zonder een zenuwinzinking te riskeren. Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil, je hebt niet eens een tegenspeler nodig.

Maar ja, al dat suiker maakt het kroost zo hyper als een flinke stuiterbal. Dat Quiet Book stond ook op mijn lijstje : Net ontdekt op Pinterest toen ik een blog maakte over op vakantie met de auto. Of dat nu n of twee uurtjes in Nederland, of een paar dagen rijden richting Spanje of Itali.

 • Star wars happy birthday memes
 • Buienradar dordrecht per uur
 • Goede shampoo gekleurd haar
 • Prachtig in het italiaans