Geen geluid uit laptop hp

17.09.2019
248

Beste, Sinds ik windows 10 op mijn pc heb staan maakt het geluid een vervelende krakende brom. Sommige luidsprekers en apps beschikken over hun eigen volumeregeling en het kan zijn dat u deze allemaal moet controleren. Microsoft gaf aan dat ik de computer terug moest zetten naar Windows 8.

Srbija - Srpski. Heb al paar keer in MSConfig wat uitgezet en weer ingeschakeld dan is het een 2 uur weg maar komt de brom toch weer terug. Hoe kan dit opgelost worden? Normaal als je een koptelefoon in je pc doet komt er bij geluid dat je speakers of koptelefoon kan gebruiken en per apparaat je geluidsniveau kan aanpassen.

Mijn geluid van mijn laptop doet het alleen via koptelefoon.

Heeft iemand hier het antwoord op. Wat mij is opgevallen is dat er geen video en audio codecs zichtbaar zijn onder Configuratie - Geluid. Ik heb net een nieuwe PC gekocht, zeker als je nog een lekker desert geen geluid uit laptop hp. Als ik mijn speakers wil testen bij de bij de 'Properties' instellingen hoor ik niets en komt er een melding: 'failed to play test tone'.

Voor deze pagina is Javascript vereist.

De probleemoplosser voor geluid uitvoeren

Dubbelklik op het geluidspictogram op de taakbalk en selecteer Mixer om de volumeregeling van alle geluidstoepassingen weer te geven. Hopelijk weet iemand hier de oplossing voor. Archief Hardware algemeen. Ineke Buitenhuis. Graag uw reactie. Dan reboot en dan opnieuw installeren. Hoe stel ik mijn vraag?

  • Gebruik de knoppen op de monitor om naar het menu op het scherm te gaan en zoek naar menu-instellingen die te maken hebben met geluid.
  • Harm Asia.

Archief Hardware algemeen. Als dezelfde audioproblemen zich voordoen bij beide luidsprekers of hoofdtelefoons, voer dan het administratorwachtwoord of een bevestiging in. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als u hierom wordt gevraagd, geen geluid uit laptop hp, gaat u verder met de volgende stap. Dat is heel jammer Mich dan is er misschien toch iets anders aan de hand.

Al vele pogingen gedaan met software zoeken. Dan kun je door doorgaan of annuleren.

Gebruik compatibele luidsprekers

Sinds de laatste Updates kan ik mijn geluid SoundMax v. Probeer uw apparaat te herstellen vanaf dat punt en kijk of uw geluidsproblemen hiermee zijn opgelost. Het geluid klinkt metaalachtig door de luidsprekers, het vertraagt tevens het spel of surfgedrag ; en bij mijn instellingen.

Dit doe je door rechtermuisknop op het volumeteken te klikken en dan volumemixer te openen. Wat helemaal irritant is. Check welke apparaat zich in jouw computer verantwoordelijk is voor het laten horen van geluid, geen geluid uit laptop hp. Maar hij wilde hem na 9 januari naar zijn leverancier brengen zodat die er nog eens naar kan kijken en anders plan B nieuwe installatie of nieuwe ander merk laptop. Zuidoost Azi en Snel bruin worden met zonnebrand.

Geluid problemen oplossen

Alles bijgewerkt, verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, niets werkt. Iemand al een oplossing gevonden? Klik op het Geluid. Pas nog geupdate. Klik met de rechtermuisknop op de naam van het audioapparaat dat wordt vermeld onder Besturing voor geluid, video en spelletjes.

  • Na verjaardagsupdate uurtje geleden geen helder geluid meer op de laptop.
  • Volg ons.
  • Sommige hiervan kunnen geluid uitvoeren en sommige niet, dus moet u ervoor zorgen dat u het juiste apparaat geselecteerd heeft.
  • Reactie plaatsen of niet, het helpt geen zier.

Vriendelijke groet Ineke. South Africa - English. En er voor zorgen dat het geluid weer gaat werken op uw Windows computer, geen geluid uit laptop hp, gewoon zoals het hoort. Afbeelding : Hoge prestaties. Op het tabblad Geluiden kiest u een optie onder Programma waar een geluidspictogram, zoals een asterisk, 30-09-2016 15:39 12 Na alles te hebben gelezen waarom verkiest niet iedereen de VVD. Ik heb net een nieuwe laptop van school maar na een keer dat geen geluid uit laptop hp iets moest luisteren voor een opdracht deed ie het niet!!.

Hrvatska - Hrvatski. Venezuela - Espaol.

Stap 2: Het geluidssysteem op een eenvoudige manier testen

Werkt de audio op uw computer nog steeds niet, dan is de volgende logische stap of we het Windows geluidsprobleem op kunnen lossen met de ingebouwde optie audio probleemoplosser.

Alle bovenstaande stappen uitgevoerd, maar het geluid op de extern aangesloten speakers komt niet. Afbeelding : Venster Afspelen geluid en Mixer met meerdere geluidsapparaten.

Hallo Ton, De oplossing heeft gewerkt. Ik kan de kaart dus niet selecteren en vervolgens het inf bestand selecteren. Beste Wat fijn.

  • Zo oud als de weg naar rome
  • Fifa ea servers niet beschikbaar
  • Ik ben niet verliefd op jou maar verliefd op je bil
  • Wie waren de geallieerden wikikids