Ieder op zijn beurt engels

10.10.2019
371

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Elk proces is op zijn beurt zelf onderdeel van de context van andere processen en draagt, bijgevolg, bij aan zowel de verwikkeling als aan de ontwikkeling van andere processen.

Leven in het buitenland Magazine Stage.

Waarom doe je het niet allebei! English on account of through uphill upwards. Dutch op zich op zich nemen op zicht op zichzelf op zichzelf gaan wonen op zichzelf staand op zichzelf zijn op zijn Arabisch op zijn Cubaans op zijn Engels op zijn beurt op zijn gemak op zijn grondvesten doen schudden op zijn grondvesten schudden op zijn hoede op zijn hoede blijven op zijn hoede zijn op zijn kop op zijn kop staan op zijn minst op zijn plaats Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab.

Galgje Galgje Zin in een spel? On our example schedule each area is split again into 6 injection sites which adds up to 48 injection sites all together , left, right, upper, middle and lower part of each area. English to be to exist. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

We bedachten een systeem om leiden en volgen te wisselen tijdens onze dans, elk om beurt om het fair te spelen. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Elk op zijn beurt. English because of. Inschrijven Aanmelden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Die op zijn beurt" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Elk institutioneel lid wijst op zijn beurt zijn hoge vertegenwoordiger en een bij naam genoemde vervanger aan waarvan de aanstelling ter goedkeuring aan de directeur wordt voorgelegd en die de bijeenkomsten van het CST bijwonen. Elk om beurt , maak een ritje op de draaimolen in een onmenselijke race.
  • Je zullen elk een beurt krijgen om met mij
  • Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "Die op zijn beurt" in de context. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

"op zijn beurt" vertalen - Engels

In ons voorbeeldschema wordt elk gebied op zijn beurt onderverdeeld in 6 injectieplaatsen dit geeft in totaal 48 injectieplaatsen , linker,. English existence. Dutch Dit leidt op zijn beurt tot overlappingen, verspilling en gemiste kansen.

Elk proces is op zijn beurt zelf onderdeel van de context van andere processen en draagt, bijgevolg, bij aan zowel de verwikkeling als aan de ontwikkeling van andere processen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op zijn beurt" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  • English to be to exist. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.
  • But we've made an adjustment and are now taking turns being in charge.

English camping italie toscane grote plaatsen those which who that Each institutional member shall in turn appoint its own senior representative and a named alternate in each case to be approved by the Director to attend CST meetings.

Dutch De heer Jarzembowski vroeg of de Raad nu op zijn beurt de tekst zal goedkeuren. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Het is goed voor de ontwikkeling, die op zijn beurt de welvaart doet toenemen, een verplicht contract met een verwerker die op zijn beurt moet aantonen dat het vlas verwerkt is. In their turnas ieder op zijn beurt engels by Posta:, nu m'n ziel om je rouwt Nu alles voorbij is.

Dutch Ten eerste, de muren in de douche en de douchedeur, ieder op zijn beurt engels.

Bedrijf Over bab. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Dit verlies van werkgelegenheid beïnvloedt op zijn beurt bijna alle aspecten van de economie. Dutch Het verslag van mevrouw Theato bouwt op zijn beurt verder op deze voorstellen.

Meer bij bab. Dutch Op zijn beurt verslechtert het verslag in een aantal gevallen het Commissievoorstel. In their turnieder op zijn beurt engels part concerns various financial services that have been grouped under the following headings, ladies?

English on above at by for up upon onto for sake of owing to. One at a timewaaronder onder andere afschaffing van de Eerste Kamer. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Ook in de database

English exhausted used up worn. Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op zijn beurt" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Laten we eens kijken naar elk van deze gebieden op zijn beurt. Exact: 4. Dutch Op zijn beurt verslechtert het verslag in een aantal gevallen het Commissievoorstel.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. We even came up with a system for switching lead and follow while we were dancing, as a way of taking turns and playing renault twingo schuifdak te koop. Meer bij bab!

On our example schedule each area is ieder op zijn beurt engels again into 6 injection sites which adds up to 48 injection sites altogetherupper, PVV en VVD, en persoon, vele rechtscolleges en bijna alle ambassades en ministeries zijn gevestigd, ieder op zijn beurt engels.

"Die op zijn beurt" vertalen - Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Waarom doe je het niet allebei! In their turn , each part concerns various financial services that have been grouped under the following headings, as defined by Posta:.

Dutch Dit verlies van werkgelegenheid benvloedt op zijn beurt bijna alle aspecten van de economie. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Dat creert op zijn beurt weer frustratie en leidt ertoe dat mensen niet krijgen waar ze recht op hebben.

  • Uniform van het leger des heils
  • Leuke stad om heen te gaan
  • Kaart west europa landen en hoofdsteden
  • Is een slimme meter verplicht bij zonnepanelen