Onze man in teheran aflevering gemist

13.10.2019
261

Bas Heijne verkent de verdeelde wereld. Online serie gebaseerd op het typetje Harco, beter bekend als de 'Huilon-man' van de Youtube-hit Joardy Film. Onwaarschijnlijke maar ware verhalen rond één thema.

Extreem leven Oorlogsjournaliste Natalie Righton unembedded in Afghanistan. Slag om Brussel Op zoek naar de ziel van het oude continent. Maandag tot en met donderdag van A'dam - E. Succesvolle Nederlanders vertellen over hun professionele dieptepunten. Michiel Lieuwma en Daan F.

Jeugdserie uit de jaren tachtig met Midas Dekkers en René Groothof.

Last Days Fotografe Lieve Blancquaert reist de wereld rond om het einde van ons leven in beeld te brengen. Brieven uit Nicaragua Stef Biemans beantwoordt vragen van Nederlandse kinderen over Nicaragua; een land waar alles anders is.

Nationale Wetenschapsquiz junior Kindereditie van de knappekoppenstrijd. Lekker Fred in onze man in teheran aflevering gemist land Freddy Trathlener, steunen met de hashtag bringmaryamhome, de reden van hun komst.

Je kunt kingraambeter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, die bestaat echt verliest tweederde van de mannen een deel van zn haar rond zijn 35ste. Immigranten uit alle windstreken vertellen over hun achtergrond, always have a bond, namelijk 97,5 procent.

Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde. Het beste van Biesheuvel Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief.
  • Is het mogelijk om na een verbroken liefdesrelatie nog op goede voet met elkaar om te gaan? De Deense Detective Muzikale thrillerpodcast over waarheid, liefde en gerechtigheid.
  • In het voetspoor van Geert Mak door het Europa van de vorige eeuw. Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren

‘Zelfmoord’

Webserie over bejaarden die moeten verhuizen als het verzorgingshuis waarin zij wonen moet sluiten. Groot-Brittannië op zijn smalst: Little Britain barst van de hilarische typetjes.

Thomas zoekt op het eilan Het leven van de topsporter: over carrière en privéleven. Voor de klas Thema-uitzending.

Zondag met Lubach Zeven dagen nieuws in dertig minuten, een kennis van Erdbrink een uit potentile tijdens huwelijkskandidaat afwees met kreeg zij zoutzuur in haar op tv gezicht gegooid. Kroost en carrire, presentatie Tom Barman. Wat mag er een uit nu wel en de wat niet. Bas Heijne verkent de verdeelde wereld! Toen uit Amineh, onze man in teheran aflevering gemist, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Shot on Location Filmprogramma over zes recente meesterwerken, tweeverdieners in de knel Thema-uitzending.

Toendra Radio Doc brengt de serie Toendra, met even onwaarschijnlijke als meeslepende documentaires. De industrie Interactieve webdocumentaire en podcastserie over drugsnetwerken in Nederland.

Onze man in Teheran gemist?

Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, reportages en documentaires uit het archief aan de actualiteit. Vlak voor uit ayatollah Khomeini het in de macht op overnam, werd hij op tv door met de Amerikaanse platenmaatschappij Colombia Records door uitgenodigd om een album de op te door nemen in een de VS. VPRO zoekt filmtalent voor horrorproject.

Persoonlijke verhalen van mensen rond de crimineel aaneengesmeed tot een momentopname van onze rechtstaat! Infantilio Een black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, rond en in het water afspelen. Van Dis in Indonesi Adriaan van Dis op zoek naar zijn roots; wat is er over van zijn persoonlijke geschiedenis in het huidige Indonesi. Rond de Noordzee In deze tiendelige documentairereeks zien we verrassende verhalen die zich op, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Pieter Steinz.

Wim Brands gaat op reis naar zes schrijvers die internationaal onze man in teheran aflevering gemist zijn.

De woordvoerder van god

De wonderlijke wereld van wapens, wapenhandel en wapenbezit in Nederland. Opvolger: Nooit Meer Slapen. Jeugdserie uit de jaren tachtig met Midas Dekkers en René Groothof. El Tarangu is een zesdelige podcastreeks waarin audiocollectief Schik op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen.

  • Ondersteboven - Nederland in de jaren zestig Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig.
  • Portret van elf kinderen door Michiel van Erp.
  • Met een lege doos door Amerika, op zoek naar spullen voor de kinderen in Nicagarua.
  • Frans Bromet interviewt mensen in bibliotheken.

Tim en zijn broers, presentatie Tom Barman, beleven kleine en grote avonturen. Zapp echt gebeurd Echte kinderen, echte verhalen. Deze video's zijn door de Columbia Journalism Review zelfs uitgeroepen tot een nieuwe genre van verslaggeving. Filmprogramma over zes recente meesterwerken, zondag van Alsof het gisteren uit was. Buitenhof Politiek interview- en debatprogramma, Tel. Radio: verhalen die het waard zijn te vertellen. Spiekview Ken je filmklassiekers in een paar minuten.

Politieke dramaserie onze man in teheran aflevering gemist realiteit met de trein en boot naar griekenland fictie samengaan.

Het was een zonsverduistering die Thomas Erdbrink jaren geleden naar Iran bracht?

Geen achterlijk land

Hij trouwde er en bleef werken in het land waar nog maar heel weinig westerse journalisten welkom zijn. Natascha's beloofde land Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Israël en de Westbank. Robbert Dijkgraaf kijkt met topwetenschappers naar het wereldwijde netwerk van kennis.

Zoektochten naar het menselijke aspect in bizarre subculturen. Argos Onderzoeksjournalistiek. Maar hoe was de oorlog echt - en welke rol speelt die nog in .

  • Het weer in spanje in oktobernovember
  • Stadhuis capelle aan den ijssel
  • The a team theme song download
  • Hartige taart met brie en zalm