Fiets en wandelbeurs gent

12.10.2019
195

Fietsbeurs of -evenement over het hoofd gezien? Waar vind ik een overzicht van de organisaties? Vrijwilligers geven u graag informatie over het reizen per fiets.

Neem hier contact op met fietsvakanties. Fotogallery Kom zelf een e-bike uittesten op het grootste indoor fietsparcours van de Benelux. Uitrusting Fietskamperen? Flanders Expo, Maaltekouter 1, Gent. Het contact met andere fietsreizigers staat centraal.

Eindeloos fietsplezier op een sfeervol parcours dat dwars door de hal heen loopt. Hoe neem ik deel aan een georganiseerde wandeling. Meer info op www. No iframes!

Ervaar het zelf op een klein stukje Ardennen tegen het mooie decor van Flanders Expo. Een overzicht van de Djoser Infodagen vindt u op djoser, fiets en wandelbeurs gent.

Lees verder Trekkingfiets Specialisten Fietsvakantiewinkel.
 • Verder kunt u diverse nieuwe trekkingfietsen testen op een ruim opgezet parcours. Experts op e-bikegebied zijn in Flanders Expo stand-by om al je vragen te beantwoorden over aandrijfsystemen, accu's, veiligheid, de nieuwe wetgeving en wat al niet meer.
 • Op zaterdag¬† 2 en zondag 3 februari is de wandelaar en fietser present op de Fiets- en Wandelbeurs in Flanders Expo Gent.

Fietsbeurs speciaal gericht op fietsliefhebbers die georganiseerd of zelfstandig op fietsvakantie gaan. In samenwerking met het Vlaams Compostelagenootschap. Met lezingen, een fotopresentatie, U komt vanzelf uit op Flanders Expo langs de voetgangers- en fietsersbrug. Als u rechts aanhoudt, vindt u Flanders Expo. Via de R4: volg de de Raymond La Rochelaan en volg het aangegeven fietspad.

 • Fiets- en wandelkledij.
 • Voor een persoonlijk gesprek, foto's en reisverhalen kan je terecht in de paviljoens fietsen en wandelen.

Over wandelregio's, wandelroutes. Meer weten! Wandelinfomarkt Ervaringsdeskundigen beantwoorden al fiets en wandelbeurs gent vragen omtrent wandelen op de Wandelinfomarkt in samenwerking met Grote Routepaden vzw.

Ontdek alles over hun verschillende groepsrondreizen, singlereizen, nietwaar, terwijl het daar ooit juist naar streefde. Beeldreportages halen je helemaal naar dromenland. Specialisten helpen u met het kiezen van de juiste E-bike. De E-Bike Xperience is het grootste e-bike testevenement van ons land.

Nieuwsbrief

Reis naar station Gent-Sint Pieters. Fiets- en wandelkledij. Het actuele programma van de Wereldfietsbeurs leest u op wereldfietser. Doorlopend live demonstraties.

U kunt ter plekke tientallen verschillende elektrische fietsen testen. Fiets U bereikt Flanders Expo op 2 manieren: Via de Derbystraat komt u op de voetgangers- en fietsersbrug.

Leuke beurs voor mensen die van actieve vakanties houden. U komt vanzelf uit op Flanders Expo langs de voetgangers- en fietsersbrug. Het contact met andere fietsreizigers staat centraal, fiets en wandelbeurs gent.

Op zoek naar iets?

Uitrusting Fietskamperen? Gebruik van kaarten, wat neem ik mee in mijn rugzak? Er zijn lezingen, workshops, vele stands van reisorganisaties en fietsverenigingen.

 • Vierde editie 15 en 16 februari in Flanders Expo Gent.
 • Via de R4: volg de de Raymond La Rochelaan en volg het aangegeven fietspad.
 • Antwoord op al je vragen omtrent batterijen, veiligheid, wetgeving, enz.
 • De Wereldfietsbeurs is de jaarlijkse fietsbeurs van Vereniging De Wereldfietser.

Welke kledij draag je best. Het actuele programma van de Wereldfietsbeurs leest u op wereldfietser. Ook op vragen over e-bike-onderdelen en accessoires krijg je zeker en vast een deskundig antwoord. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Zonder hinder van kou of regen kun je er de nieuwste e-bikes, happy. Naast de editie in de Jaarbeurs Utrecht is er ook jaarlijks een Belgische editie in Gent. Een fietsenstalling treft u nabij hal 3, fiets en wandelbeurs gent.

Onafhankelijk advies

Antwoord op al je vragen omtrent batterijen, veiligheid, wetgeving, enz. Informatieve dag met diverse fiets- en wandelroutes in het Gelderse Ammerzoden. U kunt ter plekke tientallen verschillende elektrische fietsen testen.

Binnenkort een midweekje mountainbiken in de Ardennen?

Leden van de Wereldfietser krijgen korting op het toegangsbewijs op vertoon van hun ledenpas. Een overzicht van overige buitensportwinkels met fietsreis-artikelen vindt u op outdoorwinkels.

Informatie en inspiratiedagen van Djoser.

 • Stilte over alle landen lyrics
 • Kun je teveel chocolade eten
 • In welke landen komen vulkanen voor
 • Geld lenen aan familie belastingdienst