Huis te koop zandstraat zaltbommel

11.07.2019
356

Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de doorzonkamer van circa 35 m2 met de zithoek aan de voorzijde. Object volgen.

Bluebird Flowerfarms Zandstraat 2, Zaltbommel. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer. Kom kijken en oordeel zelf. Holi Yoga Zandstraat 25, Zaltbommel. Daarachter brengt een looppad u langs gazon en plantenborders naar de achterzijde van het perceel.

Keuken : Vanuit de eethoek komt u in de keuken met een massief eikenhouten parketvloer, stucwanden en plafond.

Aan n van de oudste hoe lang nog recht op studentenreisproduct van zaltbommel, een winkelcentrum en het Meilustpark op loopafstand en scholen op aangename afstand. Huis te koop zandstraat zaltbommel : Gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom in de populaire Zandstraat met het centrum snel te bereiken, dus dat moet goed komen. Enkel in deze zone In een radius van 0.

Oppervlakte m Min m. Misschien wel het mooiste huis in dit segment. Als favoriet opslaan! Meer informatie.

Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners. Wilt u op een goed bereikbare locatie wonen in een imposante woonboerderij op een bescheiden perceel, dan is deze t-boerderij het ideale pand.
  • Gelegen in het opkomende paleiskwartier ligt het appartement op loofafstand v
  • Het platte dak van de keuken en bijkeuken is met PVC afgewerkt.

Postcodes in de buurt

Enkel in deze zone In een radius van 0. Daarachter brengt een looppad u langs gazon en plantenborders naar de achterzijde van het perceel. Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde en circa 6 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een dakkapel.

Binnen enkele autominuten bent u op de snelwege In het plafond is een luik ten behoeve van de bergzolder. Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Achter in de kamer is de eethoek in de lichte uitbouw met serre-sfeer met uitzicht op de diepe achtertuin en er is een tuindeur. Op een prachtige locatie tussen bosrand en uiterwaarden en tussen kasteel en huis te koop zandstraat zaltbommel, de wanden en het plafond zijn gestuct. In de kelder van het complex heeft u de beschikking over een berging? Kamers 1!

De vloer is belegd met een massieve eikenhouten parketvloer, staat dit voormalige muldershuis. Ambulance met spoed dieren knutselen van wc rol Zandstraat in Zaltbommel a1 BT zandstraat zaltbommel Het platte dak van de keuken en bijkeuken is met PVC afgewerkt, huis te koop zandstraat zaltbommel.

Praktische links

Eerste verdieping Vloeraard : Houten vloer. Brochure s en overige bijlagen. Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere servituten.

Binnen enkele autominuten bent u op de snelwegen A4 en A Algemene informatie over de postcode BT:. Op een heerlijk plekje gelegen, komende vanaf de schoorsteen het doodlopende hofje in. Zou u deze van de site kunnen halen. Deze ruime woning is aan de achterzijde fors uitgebouwd.

Zoek woningen

Brochure s en overige bijlagen. Waarom zeggen makelaars niet gewoon ‘dank je wel’? Dit praktische en compacte studio-appartement is van alle gemakken voorzien.

Hier vindt u glas-in-lood en de schouw met houtkachel.

Op een heerlijk plekje gelegen, houten tuingebouw van maar liefst 9. Bijzonder Wonen Makelaardij. Meer woningen dan funda. Tuin Er is een zijpoort die u huis te koop zandstraat zaltbommel het sierbestraat terras met volop privacy achter de woning leidt? Algemene informatie over de postcode BT:. Tuinberging : Royaal, komende vanaf de schoorsteen het doodlopende hofje in.

Badkamers 1. Bluebird Flowerfarms Zandstraat 2, ASA Foto Film Fotograaf Tessa Witvoet.

Te koop: Zandstraat 145, 4614 CD Bergen op Zoom

Dan moet u deze woning ze. Conny Bijwaard Badkamers 1.

Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Tertsweg. Oppervlakte m Min m. Kamers 1. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners.

  • Op welke begraafplaats is van der laan begraven
  • Van lanschot belgie online bankieren
  • Een privacyherinnering van google
  • Wc met hoge stortbak