Nieuwe kitten wil niet eten

09.10.2019
142

Voorzichtig in contact brengen met andere huisdieren Breng andere katten en andere huisdieren die al in huis lopen niet direct in contact met de kitten. Als u na het lezen van deze folder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Hoe oud wordt een kat gemiddeld?

Niet ieder kitten is echter even blij met al die drukke aandacht. Daarom hebben ze een voeding nodig van goede kwaliteit en in grote hoeveelheden. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Zodra uw kitten in deze ruimte gewend is, dan kunt u langzaam de leefomgeving vergroten.

Koop eens een stukje mager rundvlees en snijd daar kleine stukjes van, nieuwe kitten wil niet eten, blikvoeding of brokken? Het is beter uw kat snel te laten gewoon worden aan verschillende smaken en soms ook verschillende soorten voeding. Weet jij het antwoord. Geef ook dagelijks minstens 2 bakjes of steelpannen met vers water. Kan ik andere dingen doen.

Dat is dus het beste moment om ze voeding voor kittens te beginnen geven, misschien dat ze daar van geniet.

Geef je haar het eten wat ze bij haar vorige baasje gewend was?
  • Maar als uw kitten het erg lekker vindt, dan kunt u kleine hoeveelheden geven. De dierenarts kon niets vinden en had in zijn 12 jarige loopbaan nog nooit meegemaakt dat een kitten van 9.
  • Wat kun je doen om hem te laten eten?

Het voeden van uw kat

Negeer de poes volledig verder Heb vandaag volgende geprobeerd: gestoomde vis, krab uit blik, kippeblokjes, garnaaltjes, kattenmelk, allemaal niets alleen van de gestoomde vis heeft hij een héél klein beetje gegeten. Hij is gewoon of kieskeurig qua eten of eigenwijs volgens de dierenarts.. Het twee weken aan elkaar laten wennen is leuk voor mensen die de ruimte hebben maar dat gaat lang niet voor iedereen en is ook lang niet altijd nodig.

Het is een gesteriliseerde kattin van 7 jaar oud. Zou het kunnen dat hij geen poezeneten kent?

  • Ontwormen Vrijwel elk kitten is bij de geboorte besmet met spoelwormen , ook al is de moederpoes goed ontwormd.
  • Voeding Als kittens van hun moeder gescheiden worden horen ze al vast voedsel gewend te zijn.

Draakje29 dinsdag 21 september Een url mag maar 1x worden gebruikt. Uw kitten voor de eerste keer bij u thuis Als u uw kitten in uw huis wilt introduceren, dan kunt u een paar voorbereidingen treffen. Kieskeurig of vol. Hoe help ik mijn kat van jeuk- of huidproblemen af. Of smeer wat natvoeding op haar poot. Je kunt drinkwater het beste op kamertemperatuur nieuwe kitten wil niet eten, te veel koud water kan de maag belasten!

Kieskeurig of vol?

Bericht door Konijntje » 24 jun Er zijn echter ook kittens die zich bij deze voermethode snel overvol zullen eten. De dierenarts kon niets vinden en had in zijn 12 jarige loopbaan nog nooit meegemaakt dat een kitten van 9. Niet eten is voor een kat schadelijker dan slecht eten.

Geef ze dus liever geen eten dat net uit de ijskast komt? Niet eten is voor een kat schadelijker dan slecht eten. Kijk goed naar nieuwe kitten wil niet eten ontwikkeling van het dier en schat de juiste hoeveelheid voeding in op basis van de behoefte van je kitten.

Geef je kitten tot twaalf maanden een speciale kittenvoeding. Als het u opvalt dat uw kat plotseling veel meer drinkt, neem dan contact met ons op.

Weet jij het antwoord?

U heeft er dus veel profijt van wanneer uw kat gewend is aan een dagelijkse tandenpoetsbeurt. Ze springen van een andere kat, hond, konijn of uit de omgeving bijvoorbeeld van uw schoenen op uw kitten.

Castratie en sterilisatie De castratie en sterilisatie van uw kitten kan vanaf 6 maanden leeftijd. Populaire vragen in deze categorie.

Om deze overgang te bevorderen, kunt u een kleine hoeveelheid voedsel op hun lippen aanbrengen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Ik zou morgen ook met hem naar de dierenarts gaan. Leververvetting door vasten is idd een serieus probleem, maar vooral voor erg dikke katten kan het binnen enkele dagen fataal zijn. Zo krijgt hij de hele dag lang regelmatig energie. Of een kitten kvv kopen en daar bolletjes van rollen. Je DA is dus ook te makkelijk geweest. Nieuwe kitten wil niet eten zei de dierenarts ook!

Prettige omgeving

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Bericht door Cerna » 24 jun Het is kiezen tussen twee kwaden, ende kat zal niet dood neervallen van twee dagen niet eten, of ze moet moddervet zijn. Beste is gewoon alles bij hetzelfde te laten en het gedrag te negeren.

Ik zou is proberen om de kitten ergens anders neer te zetten, kijken of ze dan gaan eten, maar dan krijg je wel een entree kaartje erbij voor De Rechter.

Bericht door lotte 23 jun Verantwoord en lekker. Plaats antwoord.

  • Het is al lang verleden tijd lyrics
  • Huis te koop vrieseweg dordrecht
  • The bodyguard film online
  • Disney figuren tekenen in stappen