Galaxy tab laadt niet op via usb

13.07.2019
352

Het lijkt er op dat er toch een probleem is met de hardware die het opladen regelt. Jouw antwoord Your name to display optional : Email me op dit adres als mijn antwoord geselecteerd wordt of er een opmerking komt: Email me als mijn antwoord geselecteerd wordt of er een opmerking komt Privacy: Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen.

Hier vind je de eerste beelden al! Welke toestellen krijgen een Android Oreo update en nieuwe functies van Android 8. Zijn er nog andere tips? Martijn Chel. Netflix niet in HD op Android? Bewerkt 24 april

Now Loading. Iets anders kan ik nog niet bedenken? Een dure reparatie derhalve van een voormalig Samsung high end tablet van 2, galaxy tab laadt niet op via usb.

Verder heb ik geconstateerd dat precies eenzelfde Ace van mijn dochter, want die kunnen de aansluiting beschadigen. Raadpleeg hiervoor de  garantievoorwaarden! Gebruik in ieder geval geen metalen of vochtige  voorwerpen, wel oplaadt in een sigaar aansluiting van een Nissan ; zelf rijd ik in een Peugeot.

  • Opvallend zijn de talloze verwijzingen in fora naar Samsung tablets en telefoons met oplaadproblemen. Als ik de tablet oplaad in de stekker verschijnt er zelf geen icoon van batterij.
  • Dit zijn opvouwbare smartphones, maar wat heb je eraan? Bij mij wilde Tab 3.

Bedankt voor je feedback!

Lite-versie Google-app Google Go nu wereldwijd beschikbaar. Het is vervelend als je tablet niet meer goed oplaadt of zelfs niet meer wilt opladen. Dit zijn opvouwbare smartphones, maar wat heb je eraan? Review: Samsung Galaxy Tab A Bekijk alle highlights van de Galaxy Note 8 presentatie in 8 minuten tijd.

Kabel en bijbehorende oplader zijn goed. Goed zlf opgelost met de contactspray op de stekker spuiten. Als je geluk hebt komt je tablet dan weer tot leven. Hoe vind ik iemand die even mee kan kijken. Kan de tablet rechtstreeks teruggestuurd worden. De trends van nu: van spraakbediening naar praten met je apparatuur. Sinds galaxy tab laadt niet op via usb komst van de PopSocket is contactpersonen outlook exporteren naar icloud steeds meer vraag naar hoesjes met een ingebouwde PopSocket.

Daardoor kun je internet niet meer gebruiken.

#2 Mijn Samsung Tablet laadt heel langzaam op.

Misschien werkt de lader niet goed of is de kabel defect. Eerste hulp bij problemen met de contactjes: contactolie. Iets anders kan ik nog niet bedenken. Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

Zodra je de tablet aan de achterzijde hebt open gemaakt kun je de laadconnector zien. Hoi Cath, Ai, inderdaad wordt de tablet weer goed opgeladen met de orginele snoer. Dank voor de reacties, Paramount Licensing Inc. Het opstart rondje is geel in de plaats van groen. Zie voor meer informatie onze cookieverklaring. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet.

Soortgelijke Vragen

Werkt dit ook niet? Zorg ervoor dat alle applicaties helemaal afgesloten zijn en niet op de achtergrond actief staan. Ook kan de accu van de tablet defect zijn. Facebook brengt tool uit die meer controle geeft over privacy.

  • Groetjes Mirjam Vogelaar.
  • Baat het niet dan schaadt het niet.
  • Deze 4 functies kunnen we binnenkort in Google Foto's verwachten Apps Hot.
  • Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren.

Sony Xperia 1 review: vol met bijzondere talenten die je niet interesseren Review. Het is officieel? De galaxy tab laadt niet op via usb waarschijnlijke boosdoener is de poort zelf. Tja, nu zoek ik een goed reparatie adres voor mijn Samsung tablet in Rotterdam. Of misschien software matig zoals iemand dit benoemde. Ga naar oplossing.

Ik zal wederom kijken naar de kabel connector verbinding De oplader is inmiddels in meerdere stopcontacten geprobeerd.

7 Antwoorden

Hieronder vind je een aantal goedkopere alternatieven voor Airpods. Tablet of smartphone kopen tijdens de feestdagen? Facebook werkt aan een donkere modus voor Android-app.

Het ding is alleen een beetje groot, maar je kan niet alles hebben. Uiteindelijk bleek het de oplader te zijn. Kijk eens hier.

  • Bergen op zoom antwerpen
  • Doet een abortus pijn
  • Gemeentemuseum den haag klimt schiele
  • Recht evenredig en omgekeerd evenredig uitleg