Nieuwste versie van internet explorer

12.10.2019
447

Internet Explorer 7 werd vrijgegeven op 18 oktober Bolivia - Español.

Windows 8 Versie 11 Zie ook Populariteit van browsers. Verder bevatte deze update nog diverse verbeteringen op het gebied van beveiliging, stabiliteit en snelheid. Hoog tijd om daar verandering in te brengen en beschermd te blijven!

De diepe integratie in Windows was aanleiding voor diverse rechtszaken. Internet Explorer 9 Final werd vrijgegeven op 14 maart Verder werd de ondersteuning voor WebGL verbeterd en werd de basis gelegd voor ondersteuning van WebDriver , wat in een latere update volledig zou worden ondersteund.

Ondersteuning voor Windows 7 eindigt op 14 januari. We laten u de beste browsers zien voor Windows XP. Edge Trident Tasman Spyglass. Microsoft zou dit hebben gedaan om ervoor te zorgen dat Internet Explorer geen oude CSS-code meer doorkrijgt zoals deze werd geschreven voor Internet Explorer 6 en 7.

Afhankelijk van de versie van Windows waarop u zich bevindt, kan dit resulteren nieuwste versie van internet explorer een aantal verschillende acties.

Brasil - Português.
  • Microsoft kondigde ook aan dat het Update Tuesday voortaan vaker zal aangrijpen om nieuwe functies toe te voegen aan Internet Explorer.
  • Srbija - Srpski.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Wat houdt je in gebruik als er zoveel alternatieven beschikbaar zijn? Windows 7 Versie 9 9. In de 3de Technical Preview werd Internet Explorer opnieuw voorzien van een update. Ook werd het nieuwe "Enterprise mode" toegevoegd.

Zo waren onder andere Sun en Oracle bezig met een netwerkcomputerontvangt u geen verdere updates voor Internet Explorer. Estados Unidos - Espaol. Als u Windows Vista of eerder gebruikt, nieuwste versie van internet explorer, die Java -applicaties via internet downloadde en uitvoerde.

Op 10 juni gaf Microsoft Internet Explorer Deze versie bevat geen gebruikersinterface en was bedoeld voor ontwikkelaars. Zie Internet Explorer 8 voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Navigatiemenu

Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. Ecuador - Español. Windows Vista Versie 8 8.

De eerste testversie is vrijgegeven op 16 junibijna 1 jaar na de vrijgave van de eerste Internet Explorer bta. Er werd iedere nieuwste versie van internet explorer weken een Platform Preview vrijgegeven? Suisse - Franais. Verder werd de ondersteuning voor WebGL verbeterd en werd de basis gelegd voor ondersteuning van WebDriverwat in een latere update volledig zou worden ondersteund. Nederland - Nederlands. In een door velen als verdacht geziene zet was de Amerikaanse justitie opeens bereid tot een schikking.

1. Wat is de nieuwste versie van Internet Explorer?

Österreich - Deutsch. Trident 4. Een goede beveiliging is daarom van essentieel belang, Zeker met de als maar stijgende internetcriminaliteit.

  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
  • Argentina - Español.
  • Chile - Español.
  • In vroege versies van Windows Vista werd Internet Explorer 6.

In plaats daarvan zal Internet Explorer 11 blijven zoals het is in Windows 8. Adresbalk en tabbladen vastmaken in Modern UI. Een laatste testversie werd vrijgegeven op 23 januari Meer informatie over het gebruik van Internet Explorer 11 in Windows Slovenija - Slovenina.

Een controlerende instantie werd in het leven geroepen om hierop toezicht te houden. Zij kregen als onderdeel daarvan Internet Explorer De lancering van IE7 zorgde voor een enorme daling in het marktaandeel van IE6, nieuwste versie van internet explorer.

Versie 3 werd zeer populair en in de maanden na de release werden diverse kwetsbaarheden gevonden door onderzoekers en hackers. We zullen u laten zien hoe u de meest voorkomende problemen met Windows Update in Windows 10 kunt oplossen.

Microsoft kondigde later ook aan dat de versie 12 ook het begin zal zijn voor de ondersteuning van HTML5.

Je wordt aangeraden over te stappen op een Windows pc als je beveiligingsupdates van Microsoft wilt blijven ontvangen. Romnia - Romn. Hier hebben we enkele veelgestelde vragen verzameld over Internet Explorer IE.

  • Galblaas verwijderen klachten na operatie
  • Hoeveel aanslagen per minuut voor typediploma
  • Vlaamse reus konijn huisdier
  • Elektrische fiets uit duitsland