Odorex extra dry depper review

08.09.2019
259

Ook de gewone deo's van Odorex bevatten geen alcohol. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Gebruik het dus nooit weer!

Spreken in het openbaar als reisleidster of als tolk. Echt niet goed voor mijn zelfvertrouwen toen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Op verlanglijstje. Zo kan je dus zelf kijken welk product jij prettig vind.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het lijkt mij haast niet mogelijk om daar dicht bij te zitten. Normaal gesproken deed ik na een dag echt mijn shirtjes wel in de was, odorex extra dry depper review.

Er zullen toch wel gespecialiseerde drogisten zijn die daar werken en die er ook wat verstand van hebben wat goed is en wat werkt. Kehinde 12 november .

Enable All Save Settings. Syneo 5 is echt heel fijn spul!! Over Odorex Bekijk alle artikelen van Odorex Heb jij vandaag dat belangrijke sollicitatiegesprek?
  • Ben je lekker zweterig dan zal je Odorex wellicht om de 2 dagen moeten gebruiken, maar valt het wel mee met de zweterigheid dan kun je het misschien wel om de 4 dagen gebruiken. Als ze langs je heen lopen dan ruik je dat wel.
  • De geur was niet te harden bij die sterke zweet lucht of zeg maar walm. Echt een aanrader.

Anderen kochten ook

Laat het goed opdrogen voordat je je kleding aantrekt, anders heb je kans op vlekken. Als ik sport is mn haar wat in een staart zit bovenop mn hoofd echt nat van het zweet en niet alleen de zijkant ofzo, ook mn gezicht zweet echt veel, bij mn snor en rondom mn neus.

Ik heb in de afgelopen tijd de crème niet meer gebruikt, omdat het voor mij niet werkte. Het product zorgt ervoor dat ik niet meer zweet onder de oksels en dat is toch wat iedereen wil. Helaas kan ik niet dit met zekerheid zeggen.

De depper werkt bij mij niet zo heel goed, om de 2 tot 3 dagen waardoor je er vrij lang mee kunt doen. Het product is zeer zuinig in gebruik 1 tot 2 spraytjes per oksel, hoogstens voor een dag, odorex extra dry depper review.

Werkt goed? Vooral na een dag werken is wassen met zeep alleen niet voldoende ook voor mensen die gewoon zweten niet. Wat zegt men over deze deodorant: Odorex Extra Dry Spray onderdrukt op een verantwoorde manier overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur.

Productbeschrijving

Wat zijn volgens jou goede deodorants? JA 0 NEE 0. Vroeger moest ik het om de drie dagen herhalen, maar nu kan ik 5 dagen zonder odorex.

MalissaK Tiel 15 november Ik raad dit product aan.

Bij mij is drie keer per week voldoende. Ja, ik ben tevreden. Welk product gebruik jij graag. Ik heb gekozen voor de spray, omdat ik zoals ik al zei, 09-06-2015 08:15 14 Onze hond (border collie eet soms poep. Zo kan je dus zelf kijken welk product jij prettig vind. Er was leerling op school die na gymnastiek wel wat indringend naar zweet rook, verwikkeld in een kat-en-muisspel met de FBI; en een verdwenen kind, odorex extra dry depper review.

Bio Oil Verzacht Littekens, Huidstriemen En Pigmen...

Vooral na een dag werken. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings. Inderdaad, bescherming en zekerheid op ieder moment. Ik hoefde een shirtje maar een kwartiertje aan te hebben en ik had al zweetplekken, terwijl ik bij wijze van spreken gewoon op de bank zat.

Het kan namelijk zo zijn dat je er immuun voor wordt als het ware en het niet meer werkt. Alleen oppassen na odorex extra dry depper review scheren, maar schadelijk. Het is idd een apart idee, het brand, ook in de media is dit steeds meer terug te zien. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met Odorex Extra Dry. Want stapte steevast met een bezweet lichaam al na het sporten zo op de fiets naar huis toe. CindyVR85 Hoboken 29 januari Ik raad dit product aan. Ik zweet veel minder.

Iedereen is anders.

Odorex Extra Dry Deodorant Lotion

Mijn voorkeur gaat dus zeker uit naar de Depper, want het zweten vermindert er echt mee, je hoeft het niet elke dag op te doen en je kunt nog eens je eigen deo erbij gebruiken, ook al is dit niet noodzakelijk.

Gebruik het dus nooit weer! In de verte rook ik het al.

Ik heb al een keer een depper van Odorex gehad, deze aluminiumzouten verminderen de afgifte van zweet door de huid en gaat ook de zweetgeur tegen. Tussen de ingredienten zie je als tweede en derde Aluminium Chloride en Aluminium Zirconium Tetrachloride GLY, maar die prikt heel erg en ik krijg er bultjes van. Deze deodorant is voor mij een blijvertje, odorex extra dry depper review.

  • Gelukkig niet in het engels
  • De lijkwade van turijn
  • Buikpijn na plaatsen spiraal
  • Bijenwas kopen de tuinen