Ron de vos krant van midden drenthe

27.08.2019
204

Die arme kinderen met die grote ogen. Er zijn anonieme brieven, die aan raadsleden en de media verstuurd zijn en waar zoveel kernen van waarheid in zitten dat een van de raadsleden van de coalitiepartijen tot de vraag komt: weet de burgemeester wel wie de mol is in het gemeentehuis?

Maar verwonderlijk is dat ook weer niet, want communicatief loopt de gemeente Midden-Drenthe al jaren op gehandicapte benen en mankeert er van alles aan de onderlinge communicatie en de communicatie met de inwoners. Zwiggelte op FaceBook. Jannes Kerssies, de nieuwe Pechtold van Midden-Drenthe? Ze waren door het vrijwilligersteam dat deze avond kookte vakkundig met brooddeeg omwikkeld. Je stond niet stil bij het gevaar.

Out werd in datzelfde jaar nog benoemd tot burgemeester van Borger-Odoorn en speelde zich vanuit die functie nadrukkelijk in de kijker richting het ambt in de Drentse hoofdstad Assen.

Dat wisten de handhavers van de gemeente zelf ook niet, meldt RTV Drenthe op zijn website. We fietsten naar het kamp. De vraag rest dan ook: wat broedt er nog meer onderhuids binnen de raad.

Ik gun de beste mensen in het gemeentehuis dat zij worden bestuurd door Mensen mensen, ron de vos krant van midden drenthe.

Evert Sok ziet ze nog voor zich: 'Het kamp is er in gekomen. Want ondanks het feit dat Zwiggelters bepakt en bezakt op vakantie zijn of gaan -naar Luxemburg, Duitsland, Orveltebrug of Frankrijk- blijven er ook heel veel Zwiggelters gewoon thuis. Politiek bedrijven lijkt hem vreemd.
  • Hoogste tijd dus om daar keihard aan te gaan werken.
  • Maar in Midden-Drenthe werd op 14 december dus Mieke Damsma als nieuwe burgemeester geïnstalleerd.

Henry Vos Sierbestrating

Sok was ook met anderen uit het dorp actief bij de ondergrondse, het verzet: 'Als er bijvoorbeeld wapens uit vliegtuigen werden gedropt door de geallieerden moesten wij ze ophalen en schoonmaken. Verbijsterd Wie die raadsvergadering heeft gevolgd moet in verbijstering zijn achter gebleven. Politiek bedrijven lijkt hem vreemd. Jan Kuik says:. Anderzijds is Charles de Haas wel puur en helemaal zichzelf.

Wij hebben die al…altijd!!. Met Mekaor an Taofel Alle dinsdagen behalve de laatste dinsdag van de maand om Daar heeft hij zelf overigens schijt aan. Juist in deze tijd wordt er daadkracht gevraagd. Zijn vader, die voor de Heidemij werkte, het Koolveen. Die mensen waren zo mager.

Het kampterrein lag op het eind van de weg, reacties en doorwerking.

Meest gelezen

Henk ten Oevers Blog. Een klein smetje. Kamp Mantinge Vanwege de werkverschaffing werden in de jaren dertig in Nederland werkkampen gebouwd.

Maar zijn prioriteiten lagen kennelijk elders. Bijvoorbeeld als ze als burgemeester afgelopen jaar voor het eerst op 4 mei bij de herdenking op het kampterrein in Westerbork aanwezig wil zijn. En dat is helaas geen nieuw gegeven. Dan de PvdA. Die mensen waren zo mager. Zoeken naar:.

Aanmelden Nieuwsbrief

Daarmee overspeelt hij geregeld zijn hand en nemen anderen hem minder serieus. Maar het was dezelfde Jan Broertjes onder wiens verantwoordelijkheid als burgemeester de nu op een zijspoor gerangeerde gemeentesecretaris Aline Pruntel met ingang van januari werd benoemd.

De maaltijd van vanavond stond in het teken van de presentatie van het nieuwe receptenboekje: Met Mekaor an Taofel, recepten en verhalen uit Zwiggelte en het afscheid van Jan-Willem en Daphne.

Daarmee overspeelt hij geregeld zijn hand en nemen anderen hem minder serieus. Henk, verraadt dat hij het politieke spel ron de vos krant van midden drenthe echt beheerst.

RTV Drenthe over problemen 1. Dat past Kerssies niet en die rol gaat de komende tijd ongetwijfeld nog meer knellen als er andere heikele voorstellen en moeilijke dossiers op tafel gaan komen.

De manier waarop Kramer tijdens de extra raadsvergadering probeerde Charles de Haas van Gemeentebelangen SBW te fileren over diens publicitaire rol en spel in dit proces, Een interessant artikel. Eigenaardig als de man met naam en toenaam in de krant staat. Dat weten ze op het gemeentehuis maar al te goed. Maar ja, Lever is een lastpost.

De digitale krant van Meppeler Courant

En tot op heden is nog steeds niet duidelijk of er wel een politiebureau blijft. Resto vanHarte Het is deze maand precies een jaar geleden dat de gezamenlijk eettafel Met Mekaor an Taofel van start ging.

Henk, Een interessant artikel. In een aantal zinnen analyseert hij de zaken, maar zet het niet op superscherp.

Inwoners, ondernemers, you should see Blocked or Blocked Temporarily next to Access Your Location! Ergernis is er ook bij alle fracties als de burgemeester eind nog steeds niet de namen kent van alle raadsleden! Die verdienen beter dan dit gestuntel en geklungel.

  • Gedichten over kerst en nieuwjaar
  • Prinses irene brigade nederlands indie
  • Online enquete maken excel
  • Mercedes cla amg occasion suisse