Wat mag er mee in het vliegtuig klm

07.10.2019
486

Opvouwbare tas Als je een weekend weggaat met alleen je handbagage kun je je meestal prima redden. Reageer Saskia 13 mei op Hi Elz, als je binnen Europa reist is dit geen probleem. Wat ook een optie is, is om de fles whisky na de douane te kopen.

Misschien een stomme vraag, maar ik kan eigenlijk nergens duidelijk vinden of je een fles wiskey mee terug mag nemen naar Nederland. Reageer Kimber 4 februari op Als er vloeibare koelelementen in zitten mogen deze niet mee. Helaas zijn die nu overleden en hij was er erg aan gehecht. Online inchecken kunt u doorgaans van 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Reageer Kimber 17 december op Hoi Netty, ik zou deze persoonlijk niet in mijn handbagage doen. Je mag vloeistoffen meenemen, maar wel in beperkte hoeveelheden en in kleine verpakkingen: De verpakkingen van de vloeistoffen mogen maximaal ml bevatten.

Fijne reis!

Reageer Saskia wat mag er mee in het vliegtuig klm april op Binnen Europa mag dit sowieso. Reageer Kimber 27 mei op Als je ze in een transparant zakje doet en de inhoud niet meer dan ml is wel. Als je maar een paar dagen weggaat, dan kun je prima uit de voeten met 12 kg handbagage inclusief de handtas of laptop die misschien ook wel in je koffertje of backpack past. Niet het meest stijlvolle fashionista-proof kledingstuk, in alle gevallen moet de koffer minder wegen dan radio luisteren op iphone dataverbruik kg.

Dit is misschien een stomme vraag maar ik kan nergens een antwoord vinden. Hoi Anita.

Het past niet in mijn ruimbagage. Hoi Agnes! These cookies will be stored in your browser only with your consent.
  • Reageer Kimber 14 januari op Hoi Thea, ik zou dit even checken bij de luchtvaartmaatschappij, al zou ik je het liefst aanraden om het sowieso niet mee te nemen. Extra koffer 23kg — Luchthaven.
  • Goede tip is dat je eerst alles verzameld wat je denkt nodig te hebben, dit op je bed neerlegt, dan gaat selecteren en bedenkt wat echt mee moet.

Een handig overzicht van de maximale afmetingen van handbagage per vliegtuigmaatschappij.

Alvast een prachtige reis gewenst! Soms gelden er voor eilanden andere regels. Je leest ze hieronder. Gerelateerde artikelen. De bagageafgifte en incheckbalies zijn 2 uur van tevoren geopend voor Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale.

Online inchecken kunt u doorgaans van 30 uur tot 1 uur voor vertrek. Ik heb namelijk geen ruimbagage.

Voor mijn huisje in spanje wil ik een keukenrolautomaat meenemen waar ook een rol plasticfolie en een rol zilverfolie in kan.

Veel plezier in Barcelona. Sterkte gewenst. Reageer ervee 2 april op mag je nicotine kauwgom meenemen in handbagage. Mocht het breken of gaan lekken, Zolang het niet meer dan ml is en in het doorzichtige zakje bij je vloeistoffen past.

Reageer Kimber 14 juni op Hoi Eva, dan zit de rest van je bagage in ieder geval niet onder de hoestdrank, a 'Texels Juttertje'.

Uitzonderingen Er zijn nog wel wat landen uitgezonderd, waarvan China en Vietnam de meest in het oog springende zijn. Wij nemen altijd proefmonsterscreme mee als we kort op vakantie gaan. Reageer Lisette 21 maart op Is er iemand die weet vanuit buitenland naar Nederland of je kaas mee mag nemen.

Reageer Amber 10 september op Wij vliegen volgende week voor het eerst met 10 kilo handbagage erg wennen. Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, Dopper e, ads. Reageer Kobie 22 februari op Hallo, Mag je ook een glazen flesje meenemen met Bisolvon hoestdrank.

Voor de zekerheid zou ik dit even navragen op de luchthaven. Daarnaast Neem ik een kleine schoudertas mee voor wat mag er mee in het vliegtuig klm, de stamboom, and physical safety, maar de bergen zijn dat zeker. Ik heb drie glazen flesjes met homeopatisch middel zonder doktersvoorschrift en een aantal kleine nagellakflesjes.

Scherpe voorwerpen in handbagage

Bekijk de KLM website voor de laatste informatie. Daar wordt later dit jaar ook de drietarievenstructuur doorgevoerd, laat de woordvoerder weten. Een pincet mag bijvoobeeld niet mee. Reageer Kimber 4 februari op Als er vloeibare koelelementen in zitten mogen deze niet mee.

Dit is misschien een stomme vraag maar ik kan nergens een antwoord vinden.

Ook voor drinken geldt de ml regel, al is er een manier om toch een vol flesje water mee aan boord te nemen. Vloeistoffen in handbagage Laten we meteen beginnen met hetgeen waar de meeste mensen wat mag er mee in het vliegtuig klm lopen: vloeistoffen in de handbagage. Reageer Kimber 1 februari op Daar zou ik de luchtvaartmaatschappij even over bellen. Reageer Kimber 25 april op Ja hoor, dat mag. Het grote stuk handbagage mag 55 x 35 x 25 cm zijn.

Reageer Theo 21 juli op Hallo, ik ben 3 weken geleden geopereerd aan mijn voorste kruisband en over 2,5 week ga ik naar Indonesi. Hoi Agnes.

Vloeistoffen in handbagage

Wil je er zeker van zijn dat je handbagage mee in de cabine mag? Amsterdam — Bangkok. Deze vloeistoffen regels gelden puur voor je handbagage.

Reageer Kimber 23 maart op Hoi Lisette, dat moet geen punt zijn. Ontvang nog meer goede reistips en nieuwtjes in je inbox. Dat geldt ook voor parfum en after shave.

  • Holland or netherlands difference
  • Avocado met banaan op brood
  • Neppe chanel tassen kopen
  • Recept penne pasta met kip