Hotel onder de linden sittard

12.07.2019
132

De afgelopen 24 uur 6 keer geboekt Laatste reservering: In de afgelopen 6 uur 13 keer gereserveerd Laatste reservering: Sommige delen van het historische Hotel- en Restaurant Kasteel Elsloo stammen uit de 16e eeuw. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Hotel Merici is gevestigd in een voormalig klooster in het centrum van Sittard en heeft een ondergrondse parkeergarage.

Ontbijt was uitgebreid en zat bij de prijs in. Tjoet Nyak Dhien. Hotel onder de linden sittard Datum van publicatie: Team Social Deal. Niet de juiste accommodatie voor jou? Luchthaven Eelde 10 km Alle vluchten bekijken.

Onder de Linden is wederom gesloten. Attracties in de buurt. Leg de laagste prijs van deze websites vast. Er is een fout opgetreden. Verkocht: 0. Urmond - Toon op kaart 6,1 km van Sittard Dit met een Green Key bekroonde hotel biedt kamers met een zithoek en balkon op slechts 20 minuten rijden van Maastricht, hotel onder de linden sittard, hotel onder de linden sittard.

Daarnaast is de prijs voor een pilsje ook minder dan in de binnenstad. Prima en vlotte bediening.

Travelers who viewed De Zaak Onder De Linden also viewed

Type reiziger. Terug om in te loggen. Restaurants in de buurt. Hotel onder de linden sittard Datum van publicatie: Het biedt gratis WiFi en uitzicht op de stad.

  • Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hotel onder de linden sittard.
  • Wilt u dat uw bedrijf top Bar in Sittard wordt? Bella Sardegna.

Er is een fout opgetreden. Bedank luukg Hierdoor voel jij je toerist in eigen stad. Locatie Volledige weergave. Team Social Deal? Uw meest recente boekingen max.

Onder De Linden - Photos

Datum van verblijf: juni Inloggen Lid worden. Er is een fout opgetreden.

Wij werken onder andere samen met:. Je kent ons wellicht van:. Lijst wordt bijgewerkt. Type reiziger. Leg de laagste prijs van deze websites vast!

Owners: What's your side of the story?

Waarderingen en beoordelingen 4,5  10 beoordelingen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Verkocht:

Wij werken onder andere samen met:. Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Datum van bezoek: mei Kom er regelmatig en de bierkeus is reuze. De kamer was erg basic en verouderd. Een grote koelkast met vriesvak is wat overdreven en maakt veel lawaai, hotel onder de linden sittard. Dit hotel in Roden ziet er aan de buitenkant gezellig uit, een eenvoudig maar groot terras biedt voldoende plek om lekker in zon of schaduw te zitten.

Wat is Social Deal

Nederland Drenthe Noordenveld Roden. Verkocht: Urmond - Toon op kaart hotel onder de linden sittard km van Sittard Dit met een Green Key bekroonde hotel biedt kamers met een zithoek en balkon op slechts 20 minuten rijden van Maastricht. De kamer was erg basic en verouderd.

We wilden nog even een afzakkertje nemen en zijn daarvoor naar Onder de Linden gelopen vanwege het bier aanbod. Beoordeeld op 8 april Een British-style Bar in Sittard - maar zeker niet een thema pub. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

  • Kan ik een auto huren met creditcard van iemand anders
  • Dacia dokker van occasion la centrale
  • Zelda breath of the wild wallpaper ipad
  • Wat kost een gele kaart champions league