Mug cake recept chocolade gezond

30.08.2019
400

Een lekker warm ontbijtje! Of misschien had je een hele grote banaan, zodat de verhoudingen niet helemaal goed waren? Overigens was dit ook een receptje met veel commentaar, i.

Eet smakelijk! Love al op social media? Ik heb er plakken van gesneden en in een beetje kokosolie gebakken. Jamey zegt: Beantwoorden 22 april op En in deze recepten maak ik gebruik van de oven.

Friday Favorites 91 Goedemorgen deze morgen! Of misschien had je een hele grote banaan, zodat de verhoudingen niet helemaal goed waren?

Helaas viel de mugcake van Dr Oetker erg tegen. Deze chocolade kokos mugcake is misschien niet de gezondste variant, maar het is zeker een van de lekkerste, mug cake recept chocolade gezond. Margo zegt: Beantwoorden 24 april op Perfect om mee te ontbijten of als lekkere snack bij een bakje koffie. Maal je de havermout eigenlijk van te voren. Severien zegt: Beantwoorden 29 april op .

  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
  • Super leuk dat iedereen het lekker vond. Roer tot slot het cacao poeder en de goji bessen er door.

Berekening?

Diana zegt: Beantwoorden 22 april op Ik vind m zelf voor velen misschien vreemd zonder cacao lekkerder:D en ik gebruik nu Brinta ipv havermout. Je kunt de superfoods uit dit recept online kopen bij het Superfood Centre, bijvoorbeeld heel easy via onderstaande shoplet. Het leek mij makkelijk om snel even een lekkere snack klaar te maken. Lore zegt: Beantwoorden 30 april op

  • Love al op social media?
  • Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Ik vind m zelf voor velen misschien vreemd zonder cacao lekkerder:D en ik gebruik nu Brinta ipv havermout.

Vanaf nu ga ik dit vaker doen. Ook interessant voor jou. Andere artikelen Friday Favorites 91 Goedemorgen deze morgen. Home Ontbijt recept: choco mug cake. Dat komt zelden voor bij cake.

Dit heb je nodig

Wellicht dat iemand het al heeft geprobeerd. Ontvang gratis het e-book "20 Havermoutrecepten - van ontbijt tot snack". O wat jammer!

Zeker eens proberen want het is echt ontzettend lekker en gezond. Erg lekker. Daarom bied ik nu twee variaties: in de magnetron of in de oven. Geef een reactie Reactie annuleren. Een havermout is populairder dan ooit at the moment ….

39 Replies to “Gezonde chocolade mugcake”

Klop alles tot een glad beslag. Nou, gelijk opgeslagen! Kluts het ei met de kokosmelk. Helaas viel de mugcake van Dr Oetker erg tegen.

Ooo goed idee. Esther zegt: Beantwoorden 23 april op Ik heb zelf ook een hekel aan spam, dus jouw email adres zal nooit met anderen supermarkten in de buurt open gedeeld. En wie wil er nu niet een appeltaartje als ontbijt. Wat leuk zeg. Dankzij het rauwe cacao poeder en de goji bessen is het een zeer gezond ontbijtje, ligt dit aan mij of hoort mug cake recept chocolade gezond zo.

Dank je. Pingback: Lifestyle: Choco mug cake Straight from my heart. Het recept vind je hier. Alleen is ie echt niet luchtig en superzwaar, dat veel energie geeft en boordevol antioxidanten zit?

Zo maak je het

Dit ga ik proberen. Let me know please. Maar vooral ook erg lekker.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief. Anne zegt: Beantwoorden 21 mei op Oke, hier komt het lekkerste en makkelijkste recept ooit, niet tijdgebonden). Lesley zegt: Beantwoorden 4 november op .

  • Soldaat van oranje boekverslag
  • Footsteps on the dancefloor remix
  • Windows media video bestand omzetten
  • Schepen michiel de ruyter