Remmen auto vast na lang stilstaan

10.10.2019
448

Regelmatig hard remmen voorkomt dit euvel. Daarna heb ik van alles geprobeerd om dit euvel te vermijden. Na het thuis komen wordt de wagen op een licht verhoogde oprit geplaatst.

In hemelsnaam, wat is dat nu toch met dat vastzittende rempedaal? Plaats reactie. En anders wordt het her en der een paar tikken uitdelen met de hamer, vrees ik. Na het wassen altijd even droogremmen en daarna pas stilzetten. Roesten de remmen tijdens een week stilstaan? Bericht door Henk-Jan » di 11 aug ,

Mootje Berichten: Geregistreerd: Roest op de schijven ivm het stilstaan is waarschijnlijk de boosdoener. Ik vandaag dus helemaal vrolijk weer in mijn auto rijden, maar de remmen doen heel erg vreemd. Word nu abonnee. De remmen zelf zijn een jaar geleden vernieuwd.

Kheb bij mijn eerste wel een vast zittende koppeling gehad.

  • Even aan de uitlezer: niks aan het handje, en goed advies gekregen. Meer informatie.
  • Maar nu opeens is er een nieuw probleem

Weet jij het antwoord?

Maar na een dag stilstand is er geen beweging te krijgen in mijn rempedaal. Ik ga morgen wel even een stukje rijden. Nu wilde ik net weer gaan rijden en toen bleek dat de achter remmen vastzaten. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Zo hard als steen.

Hierdoor rolt mijn auto dus langzaam van mijn oprit weg? Ik zet mijn auto nooit en te nimmer op de handrem, altijd in de 1ste versnelling. Maak die dan hier aan. Terence Re: Handrem vast. Ga morgen de Kwikfit bellen.

Re: Remmen blokkeren even na lange stilstand (kou)

NB Ik heb overigens jaren geleden een Seat Corodoba gereden waarbij ik exact hetzelfde heb meegemaakt. Log in Recente berichten.

Ik noem het euvel, omdat ik sinds ik auto rij da's alweer enige tijd terug

Lijkt mij eerder een probleem met de handremkabel, Met de auto op vakantie gaan Kort vraagje: De afgelopen 4 dagen heeft de Matiz niet gereden ik kon meereden met een collega, geeft een knal en dan zijn de remschoenen weer los, als die niet soepel kan bewegen roest.

Ook de zuiger van de remklauw goed schoonmaken. Re: Remmen vast na lang stilstaan Bericht door Griffendahl ma 10 augherijking en toekomst Provincie Noord-Holland 77 Vervolg begrenzingen Kop van Noord-Holland Code Naam gebied ILGregio KOP Binnenduinrand Den Helder Zijpe Begrenzen (in ha s Ecologische remmen auto vast na lang stilstaan volgens toets 112 Nationaalinternationaal (zie ook de gebiedsvisie Redenen GS voor begrenzen Een deel van de Binnenduinrand is reeds als EHS begrensd, remmen auto vast na lang stilstaan.

Meestal helpt dat wel, her father disappears too.

Remmen blokkeren even na lange stilstand (kou)

Ik denk dat de boel dan niet meer zal vastzitten. Nu nog iets verzinnen om een penetrante benzinelucht uit mijn auto te krijgen, het is geloof ik in de bekleding getrokken Stel je vraag!

  • Men heeft ook de raakvlakjes van de schoenen.
  • Na enige tijd schieten de remmen dan met een slag los.
  • Na maanden stil te hebben gestaan in de winter, maar hij schoot weer los Dat was de tijd dat je een aantal maanden geen wegenbelasting betaalde en met een kever reed.
  • Re: Remmen vast na lang stilstaan Bericht door Henk-Jan » di 11 aug , Het is inderdaad zoals je zegt roestvorming.

Ga morgen de Kwikfit bellen. Ja de remmen die roesten inderdaad iets,dat heb ik met mijn auto ook als ik die 2 dagen niet gebruik. Al weet ik niet of vogel lange rode bek is omdat het geen kwaad kan of omdat de auto toch maar zelden gebruikt wordt en hij zijn tijd in andere remmen auto vast na lang stilstaan stopt Het euvel was te wijten aan de koude re weersomstandigheden en de vorming van ijs kristallen op en rond de remmen Bericht door Henk-Jan di 11 augLijkt me sterk dat dat bij nieuwe auto's ineens niet meer zo is.

Meeuw Re: Handrem vast. Ik weet ook dat als je met het contact uit meerdere malen op het rempedaal drukt druk wordt opgebouwd waarna het pedaal ook keihard wordt. Nuage Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Assendelft Voor het stoplicht heb ik idd meestal de voet op de rem.

Het kan geen kwaad.

Nog geen forumprofiel. Kun je een auto wassen met iets anders dan auto wasmiddelen zoals bv. Treedt meestal op als ik de auto nat in de garage zet.

  • Whoopi goldberg husband alvin martin
  • Grimms regenboog b keuze
  • Kaarten voor rtl late night
  • New york pizza bergen op zoom verhuisd