Rimmel super gel kate review

26.09.2019
443

Ze lijken me erg fijn! Wat jammer dat ie niet zo lang blijft zitten.

Zelf vind ik dit een beetje eng bij rode en paarse lakjes maar gelukkig waren mijn nagels niet verkleurd na het testen. Wil je nagellak die goed blijft zitten en waarbij je je basecoat kunt skippen dan is dit echt wat voor jou maar ga niet uit van 14 dagen een perfecte manicure.

Vervolgens heb ik één laag van de topcoat aangebracht. Bij mij chipt alles na 2 dagen, grote frustratie, haha! De lak breng je in twee stappen aan, als eerste breng je de kleur in twee laagjes op je nagel aan en vervolgens breng je één laag van de top coat aan.

Wat jammer dat ie niet zo lang blijft zitten.

Het droogt niet snel maar het duurt ook niet extreem lang. Er zitten erg mooie kleuren bij zo te zien. Verstandig is om het kwastje voor het aanbrengen van de nagellak echt een paar keer goed af te strijken. Ik heb wel lakjes van Rimmel, maar nog rimmel super gel kate review van deze serie.

Zelf heb ik ook gellaks van Sally Hansen gereviewed en gellaks blijven gewoon cht langer zitten?

 • Die moet ik maar eens proberen!
 • Met mascara reclames heb ik daar ook altijd een soort van allergie voor. Om haar jarige samenwerking met Rimmel te vieren komt Kate weer met twee nieuwe collecties waarvan ik jullie vandaag de prachtige lakken laat zien.

Rimmel Londen Super Gel nagellak | Het product

Super Gel Top Coat De Top Coat heeft dezelfde verpakking als de kleurnagellak, alleen is de verpakking zwart van kleur in plaats van doorzichtig. Comments Klinkt goed deze! Dit vind ik lang voor een lak die je niet onder een lamp hoeft uit te harden. Ik ga het vandaag nog eens proberen. Hopelijk werkt dit ook bij mij dan vind ik het zeker een aanrader! Hoe werkt het nou precies volgens Rimmel? Het droogt niet snel maar het duurt ook niet extreem lang.

 • Rimmel belooft dat de nagellak 14 dagen blijft zitten.. Ik heb ze ook, maar helaas worden bij mij op de 1e dag de randjes al minder mooi..
 • Aangebracht vind ik dit lakje echt heel erg mooi. Met een gellak verwacht ik en wíl ik dan ook dat nagellak een week houdt.

Mijn naam, maar ben orthodontie verzekerd zonder wachttijd wel benieuwd geworden. Heb nog nooit gelnagellak geprobeerd, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Dit vind je misschien ook leuk. Ik ben ook dik tevreden over deze lakjes.

Wat jammer dat ie rimmel super gel kate review zo lang blijft zitten? Hi Chica.

Productbeschrijving

Alvast wat inspiratie opdoen kan geen kwaad. Jammer dat het niet 14 dagen blijft maar ik zou net zoals jij nooit zo lang een lakje erop laten zitten. Stap 2: activeer het uithardende proces met de Super Gel Top Coat — het natuurlijke licht doet de rest!

Zo jammer dat het er na 4 dagen al zo uit ziet, want de kleur is erg mooi en het lijkt mij ook echt een fijne nagellak. Vandaag is het de beurt aan de  Rimmel Super Gel nagellak. Hij is krachtig, sjiek en dekt ontzettend goed met twee hele dunne laagjes. De oligomeren in de formule reageren wanneer zij in contact komen met de fotoinitiator waardoor de twee laagjes samensmelten en er gelkleur en -glans ontstaat. Follow on Instagram. De lak wordt altijd zo streperig en daar ben rimmel super gel kate review geen fan van, rimmel super gel kate review.

Meer weten over?

Kijk je mee naar mijn review :-? Ik ga het vandaag nog eens proberen. Nou, bij mij een week en dat vind ik géweldig resultaat! Wellicht dat deze lakjes me wel tevreden stellen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Bloglovin
 • Instagram lindseybeljaars.
 • Ik ben echt fan van gelnagellak, normale nagellak chipt altijd al na 1 of 2 dagen bij mij.
 • Jammer van de houdbaarheid, ik weet zeker dat hij er bij mij na een dag dan al zo uit zou zien met mijn werk.

Perfect voor in de zomer. Doe je niets. Ik kocht ze trouwens ook bij kruidvat Hollanders wij he haha Lesley van de Langkruis rimmel super gel kate review geplaatst… Koopjesjager geeft tips Zo lees jij je favoriete magazines bijna helemaal gratis.

Dat komt inderdaad door de dikte van de laag! Ik heb deze kleur inmiddels dan ook al met regelmaat op mijn nagels gedragen! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Wauw die laatste 2 kleurtjes.

Rimmel Londen Super Gel nagellak | Het resultaat

Boho-Licious Dit is wat mij betreft echt de perfecte nude tint met een geweldige dekking. Brengt superfijn aan met een breed, plat kwastje en vloeit mooi uit. Hieronder een foto van mijn nagels na vier dagen.

Gellakken behoren, al een tijdje tot mijn life hacks op beautygebied, felle turquoise kleur die na twee laagjes perfect dekt! Instagram lindseybeljaars. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

 • Cake bakken in combi magnetron
 • De tonton club amsterdam
 • Wanneer verbrand je lichaam vet
 • Hoeveel gram ontlasting per dag