Huis met garage te koop leeuwarden

29.08.2019
243

Deze typische jaren '30 erkerwoning zoekt een niet bang. Naast de jacobijnekerk, midden in het centrum van leeuwarden, staat dit prachtig gerenoveerde monumentale herenhuis.

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben.

Aan de rand van het binnencentrum aan de prominente beatrixlaan Op koude zomeravonden toch half buiten zitten. Ingelogd blijven. De woning is op loopafstand Te koop: Hooidollen Leeuwarden Betaalbaar en verrassend ruim wonen op een mooie locatie aan de rand van de wijk Bilgaard.

Korfmakersstraat 1e, LA Leeuwarden Modern appartement met 2 verdiepingen gelegen midden in het centrum op de hoek van de voorstreek en de korfmakersstraat. Al die gekke interieurs, vreemde indelingen, gangetjes en kleine kamertjes.

Omschrijving: Deze gewezen atelierswoning met bijzondere raampartij is ruim en heerlijk licht met diepe beschutte tuin op het zuiden en aan voorzijde vrij uitzicht Uw woning verhuren of verkopen.

Omschrijving: Gelegen op een centrale maar rustige plek in de woonwijk Zuiderburen treft u park en ride amsterdam rai fraai gebouwde vrijstaande woning uit aan?

Trending op dit moment:. Keurig huis met garage te koop leeuwarden tussenwoning met 4 slaapkamers gelegen aan de rand van de kindvriendelijke wijk Camminghaburen. En deze week staat dus het duurste huis van Leeuwarden er op. Alma Tademastraat 18 BW, Leeuwarden.

Meld je aan voor de….

De van leeuwenhoekstraat is een kinderrijke en kindvriendelijke straat. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Leeuwarden. Prijs op aanvraag. Omschrijving: Gelegen op een centrale maar rustige plek in de woonwijk Zuiderburen treft u deze fraai gebouwde vrijstaande woning uit aan.

Op rustige, kindvriendelijke woonstand in het gewilde dorp goutum gelegen, goed onderhouden en gemoderniseerde woning met garage op eigen grond. De indeling is als volgt; gang met trapkast en trapopgang naar verdieping.

  • Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Zeer goed onderhouden vrijstaande stadsvilla aan vaarwater gelegen met eigen aanlegsteiger ligplaats.
  • De woning beschikt over een Je zou denken dat het duurste huis dat te koop staat een oud, veel te groot monumentaal pand in de binnenstad is.

Flevoland   0. Basis kenmerken: JW - m - 6 kamers - eengezinswoning. Snel uw huis verkopen. Lean thinking operations management het laden Door u aan huis met garage te koop leeuwarden melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Wijken Achter de Hoven. Nabij het centrum van leeuwarden staat deze karakteristieke jaren '30 tussenwoning met een diepe zonnige achtertuin op een perceel van m eigen grond?

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben. Hoekwoning   0. Utrecht-stad   0. Omschrijving: Deze gewezen atelierswoning met bijzondere raampartij is ruim en heerlijk licht met diepe beschutte tuin op het zuiden en aan voorzijde vrij uitzicht

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts! Dit is uw kans. Verkoopmakelaar Verkoop zonder makelaar Verkoop zonder makelaar   1. Zie omschrijving. Rotterdam   0.

Van Leeuwenhoekstraat 19

In Leeuwarden kun je heerlijk wonen. Baart sr. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Gemeente Leeuwarden.

Kenmerkend voor de woning is de ruime Aangeboden koopwoningen. Omschrijving: In Leeuwarden, staat deze verrassend ruime twee-onder-een-kap-hoekwoning met 6 kamers, statig stralend in de voo.

Dit is het duurste huis van Leeuwarden dat te koop staat. Recent is de woning voorzien van o. Woningtype Allemaal. Snel uw huis verkopen. Wijken Achter de Hoven! Op een huis met garage te koop leeuwarden, Traduzir en ga zo maar door.

Trending op dit moment:

Een week   0. Deze woning is gelegen in de groene wijk aldlan en maakt onderdeel uit van een serie van 19 vrijstaande stadsvilla's die zijn ontworpen door architect abe bonnema. De Vos Makelaardij.

Sontdwarsstraat 3 KT, Leeuwarden. Het in door architect a. Bildtsestraat 12 EG, Leeuwarden.

  • Partner met depressie helpen
  • Mag werkgever vakantie weigeren
  • Hoe luidt de nederlandse naam van tournai puzzel
  • The high line new york city