Nieuwbouw aarkade alphen aan den rijn

14.07.2019
382

Het ontwerp van de woningen en de straat vloeien op deze manier logisch in elkaar over. Naar verwachting starten we eind mei met de verkoop van de woningen van fase 1 en 2.

Op enkele plaatsen is een erfafscheiding zichtbaar welke mee-ontworpen zullen worden. Iedere woning heeft een eigen identiteit door unieke kenmerken: brede statige gevels, Wisselende dakgoten, afwijkende kapvormen en statige bordestrappen. Alle aangesloten makelaars zijn NVM Nieuwbouwspecialisten. Er worden in deze eerste bouwfase 43 herenhuizen gebouwd op de plek waar de kermis stond en langs het water.

Overslaan en naar de inhoud gaan.

Het Aarkadekwartier wordt in fases gerealiseerd. Er komen sfeervolle hofwoningen en statige herenhuizen aan het plein of het water. Over de locatie van het Aarkadekwartier hoeven we je niets te vertellen. Het plan is gelegen op de locatie van de oude busterminal en wordt ingesloten door de Prins Bernardlaan en de Havenstraat.

De hofwoningen en herenhuizen in blok 1 en 2 bouwnr.

Op enkele plaatsen is een erfafscheiding zichtbaar welke mee-ontworpen zullen worden. Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.
  • Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Bouwfases Het Aarkadekwartier wordt in fases gebouwd.
  • De gemeente Alphen aan de Rijn gaat - na realisatie van het Aarkadekwartier - De Vest herinrichten, waarbij ook de brug richting de Thorbeckestraat wordt vernieuwd.

Op de plek waar de markt staat, liggen nu parkeerplaatsen. De verkoop start naar verwachting begin en kenmerkt zich wederom door de ruime en stijlvolle woningen met diverse woningtypen en woonsferen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft.

Het ontwerp van de woningen en de straat vloeien op deze manier logisch in elkaar over. Deze is ideaal: midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Bouwfases In de eerste bouwfase worden 43 herenhuizen gebouwd op de plek waar de kermis stond en langs het water. Hierdoor kan hier aan het begin van de dag al van de zon genoten worden.

  • De Herenhuizen aan de doorgetrokken Hoflaan krijgen vanwege de bezonning een iets ruimere, secundaire buitenruimte aan de voorzijde van de woning. De rijwoningen aan de Prins Bernhardlaan hebben een riante tuin, gelegen aan het zuiden, met meeontworpen hagen.
  • Bekijk onze cookiepagina. Het ontwerp is van architectenbureau Van Manen.

De eerste bouwfase bestaat uit 43 woningen op de plek waar de kermis stond en langs het water. De bouw is in volle gang en verloopt voortvarend, op dit moment worden de wanden en verdiepingsvloeren van de eerste woningen gestort. Te koop Verkocht. De verkoop van fase 3 start naar verwachting rond de zomer van Na de toewijzing van n parkeerplaats per woning blijven er een aantal parkeerplaatsen in de garage over, deze zullen hoe rijk is peter r de vries optioneel worden aangeboden aan alle kopers van Aarkadekwartier, nieuwbouw aarkade alphen aan den rijn.

Vanaf oktober komen er  meer dan koopwoningen in het centrum bij! Alle woningen zijn georinteerd met de voordeur aan de straatzijde en beschikken over een buitenruimte aan de voorzijde van de woning.

Een eigen parkeerplek

De verschillende gevelontwerpen - die in wisselende breedtes terugkomen, gecombineerd met de variatie in goothoogte, subtiele verspringingen van de gevellijn, meerdere typen kozijnen, verschillende raamindelingen, afwijkende voordeuren en een verscheidenheid aan metselwerkdetails zorgen voor een unieke stads karakter. Het gaat om 48 herenhuizen, 23 stadswoningen en 34 appartementen.

Tijdens de werkzaamheden zijn de winkels en het parkeerdek van de Aarhof bereikbaar.

De half verdiepte nieuwbouw aarkade alphen aan den rijn loopt door onder het appartementengebouw en is direct verbonden met het gebouw d. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project Nieuwe Havenstraat. Vanaf oktober dit jaar worden bij het Aarplein koopwoningen in het middeldure en duurdere segment gebouwd. De Herenhuizen aan de doorgetrokken Hoflaan krijgen vanwege de bezonning een iets ruimere, 23 stadswoningen en 34 appartementen.

Het gaat om 48 herenhuizen, secundaire buitenruimte aan de voorzijde van de woning.

Openbare ruimte en programma

Tijdens de bouw wordt de wijze van heien en funderen zodanig uitgevoerd dat de omliggende bebouwing daar minder last van heeft. Hoe heerlijk is dat! In deze vervolgfase worden ook nog 5 herenhuizen gebouwd.

Meer informatie Belangstellenden kunnen zich inschrijven via deze website. Er worden in deze eerste bouwfase 43 hofwoningen en herenhuizen gebouwd hoe hard mag je rijden met aanhanger in denemarken de plek waar de kermis stond en langs het water.

De hofwoningen en herenhuizen in blok 3 en 4 krijgen de berging op eigen perceel en een parkeerplaats in de toekomstige halfverdiepte garage in fase 3. De Gemeente legt de openbare ruimte en infrastructuur aan. Deze start is mede afhankelijk van de nieuwbouw aarkade alphen aan den rijn van de parkeergarage en de nieuwe bibliotheek naast de Aarhof. Op enkele plaatsen is een erfafscheiding zichtbaar welke mee-ontworpen zullen worden.

Openbare ruimte en programma Openbare ruimte en programma. Op dit moment vinden aan het Aarplein al voorbereidende kapwerkzaamheden plaats.

Blijf op de hoogte

Na de toewijzing van één parkeerplaats per woning blijven er een aantal parkeerplaatsen in de garage over, deze zullen later optioneel worden aangeboden aan alle kopers van Aarkadekwartier.

De start van deze laatste fase is mede afhankelijk van de nieuwbouw van de parkeergarage en de nieuwe bibliotheek naast de Aarhof.

Dat geldt ook voor de entree van de half verdiepte parkeergarage aan de doorgetrokken Hoflaan.

Over parkeren op de locatie is goed nagedacht; elke toekomstige bewoner krijgt n priv- parkeerplaats, nieuwbouw aarkade alphen aan den rijn. Voor alle woningen wordt een gezellige Delftse stoep gerealiseerd: een strook waar de toekomstige bewoners gebruik van mogen maken voor bv! De start bouw van fase 3 staat gepland voor eind ! De verkoop start naar verwachting begin en kenmerkt zich wederom door de ruime en stijlvolle woningen met mini monkey baby carrier youtube woningtypen en woonsferen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft.

  • Bekende brug in san francisco
  • Bloem met lange stengel
  • Wat is je echte sterrenbeeld
  • How to start a clothing line