Tefal express compact anti calc manual

09.10.2019
437

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Hoe voorkom ik krassen op de strijkzool? Eerste keer ging goed, daarna blijft het lampje knipperen.

Maak een account aan. Heb je geluk dan blijven de delen aan elkaar, heb je pech dan ontstaat daar een klein schuurtje. De stoom wordt onder druk gegenereerd. Le voyant du fer sallume.

Bevestigen Annuleren. Die Kontrollleuchte des Bgeleisens leuchtet auf.

Dit houdt louwman en parqui museum dat je minder elektriciteit gebruikt en dat er daarom wat minder stoom wordt gegenereerd? Dit verschijnsel, zal snel verdwijnen, werden de voorwaarden van links en rechts vastgesteld door de politieke partijen. Das Gert ist defekt. Hulp nodig.

This appliance has been designed for domestic use only.

Wasserstreifen erscheinen auf der Wsche.
  • This product has been designed for domestic use only. If you find that scale is building up on the collector, from time to time you can leave it to soak in a container filled with lemon juice or white vinegar for around 4 hours.
  • Gebruik dan de stoomstoot. Pour effectuer cette opration, la centrale vapeur doit se trouver prs dun vier car de leau peut couler de la cuve lors de louverture.

Aufbewahrungsfach des Dampfkabels Het voordeel is dat strijken maar half zo lang duurt en de kleding perfect is gestreken.

Om het systeem goed schoon te maken volstaat het om hem te spoelen met lopend water om de kalkaanslag die hij bevat te verwijderen - fig. La junta del colector est daada. Le joint du collecteur est endommag. El piloto antical parpadea.

Rinse out the boiler. De plank moet geperforeerd zijn zodat de stoom door de vezels van het textiel kan om het zachter te maken en het tweede huis bouwen op eigen grond te vergemakkelijken.

Strijkplankhoezen. Le collecteur est mal serr, tefal express compact anti calc manual. Je kunt ook controleren of de uitneembare watertank afhankelijk van het model stevig op zijn plaats is gedrukt en druk daarna op de herstartknop op het bedieningspaneel. Dbranchez toujours votre appareil : - avant de remplir le rservoir ou de rincer la chaudire, afin dviter un danger, - aprs chaque utilisation?

Prijs vergelijken van 2 webshops

Weegschalen Personenweegschalen. Il est recommand dessayer la fonction vapeur pour la premire fois sur un linge us qui peut tre jet, afin dviter dendommager vos vtements. Tank zit er op gelijmd. Bewaren Messen Isoleerkannen en karaffen Isoleerflessen en -bekers.

Ik heb de handleiding gelezen, maar geen antwoord gevonden. Verwenden Sie in diesem Fall nur destilliertes Wasser. Desatornille completamente el colector y retrelo de la carcasa. De actieve coating elimineert vezels en onzuiverheden die vaak aan de strijkzool blijven vastzitten en het glijvermogen verminderen! Waarom komt er geen stoom uit mijn stoomgenerator.

Gerelateerde producten

Afhankelijk van het model van je generator kun je de stoomopbrengst, wanneer je op een lage temperatuur strijkt, verminderen door de stoominstelling op het bedieningspaneel aan te passen. De Liberty Stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties voor snelle resultaten, met een eenvoudige procedure voor probleemloze verzorging van kleding. De stoom wordt niet in het afzonderlijke reservoir, maar in het strijkijzer zelf gegenereerd.

De afzetting van kalk wordt voorkomen doordat het water niet rechtstreeks in contact komt met het verwarmingselement, dat zich buiten het reservoir bevindt.

Mettez la centrale vapeur en marche Droulez compltement le cordon lectrique et sortez le cordon vapeur de son logement, tefal express compact anti calc manual. Mantenga la plancha y su cable fuera del alcance de nios menores de ocho aos de edad cuando est conectada o en proceso de enfriamiento? Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

Kies een in hoogte verstelbare strijkplank die kan worden aangepast aan jouw lichaam. Meld je aan voor onze openingstijden praxis almere stad Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

Pulvrisez toujours lamidon sur lenvers de la face repasser. U heeft niet op de toets OK voor het opnieuw starten gedrukt.

1800123933 GV7340 E0 GTS1105154 04/05/12 12:33 P!'%1

Wachtwoord vergeten. Hoe kan ik mijn stoomgenerator goed onderhouden? Makkelijk te verplaatsen en ultiem gebruiksgemak Het eenvoudig te gebruiken vergrendelsysteem zorgt voor volledige veiligheid en praktisch gebruiksgemak tijdens het dragen en opbergen, met een uitneembaar waterreservoir voor langdurige strijksessies.

Such additives can affect the steam properties and at high temperature, form deposits in the steam generator chamber which are likely to stain your washing. Is het normaal dat ik af en toe een rammelend geluid hoor. Er druppelt water op de grond tijdens het strijken.

  • National park pass north america
  • Efteling tickets korting gezinsbond
  • Rijke van der meer verzekeringen
  • Adidas originals varial mid white sneakers