Basisschool de spiegel den haag

10.10.2019
363

Informatie voor de 2 vestigingen van het schoolbestuur Stichting Christel Onderwijs Haaglanden als geheel. De Spiegel is ook een school die aandacht besteedt aan dans, drama, tekenen, handvaardigheid, muziek en sport.

Hulp nodig bij het kiezen? Verlengde schooldag   Op veel scholen in Den Haag kunnen leerlingen na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten of cursussen. In het postcodegebied van basisschool De Spiegel wonen 3. Bijvoorbeeld sporten of muziek maken. Ouders blijven op de hoogte van de vorderingen, omdat het rapport een uitdraai van het leerlingvolgsysteem is.

Hulp nodig bij het kiezen. Basisschool De Kapper lijsterlaan alphen aan den rijn basisschool de spiegel den haag Den Haag Basisschool De Spiegel in Den Haag Hl vl informatie uit officile onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school nieuwe informatie.

De categorien zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar. In het postcodegebied van basisschool De Spiegel wonen 3. Spelend leren.

  • Wanneer u overweegt uw kind op De Spiegel in te schrijven, kunt u een afspraak maken voor een gesprek met de directeur.
  • En dat iedereen zijn eigen talenten heeft.

Andere basisscholen in de buurt

De bevindingen over schoolverschillen zie je in de visualisatie "Schoolverschillen" die op basis hiervan gemaakt is. Telefoon: Schoolprofiel De Spiegel is:   Een gemengde school waar het maximale uit kinderen wordt gehaald; Een school met heldere leefregels, met genoeg ruimte voor de creativiteit van het kind; Een christelijke school die openstaat voor alle leerlingen. Type primair onderwijs: Basisonderwijs. Ouders blijven op de hoogte van de vorderingen, omdat het rapport een uitdraai van het leerlingvolgsysteem is.

  • Verlengde schooldag   Op veel scholen in Den Haag kunnen leerlingen na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten of cursussen. De bevindingen over schoolverschillen zie je in de visualisatie "Schoolverschillen" die op basis hiervan gemaakt is.
  • Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8.

Toelichting Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging: De afstand is berekend op basis van de RD-cordinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de gelijk zwanger worden na miskraam postcode van de schoolvestiging.

Heel even geduld alsjeblieft. We werken met diverse protocolen om kinderen die voor of achterlopen op enig gebied goed in de gaten te houden en om een planmatig aanbod te realiseren. Telefoon: Verlengde schooldag   Op veel basisschool de spiegel den haag in Den Haag kunnen leerlingen na schooltijd meedoen met allerlei activiteiten of cursussen.

Peuterschool

Brongegevens laatst gewijzigd © AlleCijfers Er is nog één andere vestiging met het schoolbestuur Stichting Christel Onderwijs Haaglanden bekend. Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente Den Haag. Klik hier om in te schrijven.

Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. De lesstof wordt aangeboden op drie niveaus. Informatie voor de 2 vestigingen van het schoolbestuur Stichting Christel Onderwijs Haaglanden als geheel, basisschool de spiegel den haag. Andere basisscholen in de buurt 11 min!

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Telefoon: Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers .

Da Costaschool - De Spiegel

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen nieuwe informatie ! Aantal vrouwen en mannen in dienst Heel even geduld alsjeblieft Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid.

In het postcodegebied van basisschool De Spiegel wonen 3.

Aantal vrouwen en mannen in dienst Heel even geduld alsjeblieft Bevoegdgezagnummer:basisschool de spiegel den haag. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. We willen dat de kinderen zich op zoveel mogelijk terreinen ontwikkelen. Kijk eens naar het rapport "Staat van het onderwijs" dat de onderwijsinspectie op 12 april heeft uitgebracht.

Foto-impressie

Eerste kolom periode plafond : de verdeling van het leerlingplafond over de vier aanmeldperioden. De Spiegel heeft een duidelijke zorgstructuur. Bekijk meer informatie over deze school op: www. De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Zeeheldenkwartier klik hier voor informatie over deze buurt!

Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar. Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Ter overweging bij alle cijfers: Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is.

  • Happy birthday crazy girlfriend images
  • Gamma rolgordijn op maat
  • Engels leren voor beginners
  • Taken for granted quotes tumblr