Harry poter and the cursed child

27.09.2019
450

Het leest daarom snel en je vliegt door het boek. Iets lastiger te lezen doordat het in scriptvariant is geschreven maar nog steeds aangrijpend. Als lezer blijf je met veel vragen zitten.

En met een heel goed verhaal. Maar ik vind het einde een beetje vaag. Ik heb het boek gekocht, en absoluut geen spijt! Spannend Mooi vormgegeven vlot leesbaar. Ze zou geboren zijn voor de battle of hogwards. Wel is er de achtergrond van de moeizame relatie die zowel Harry met Albus als Draco met Scorpius hebben, beide als direct gevolg van hun eigen voorgeschiedenis. Je wilt het gewoon in één ruk uitlezen.

Maar het meeste was pure t mobile abonnementen zakelijk. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Melissju Volendam 13 januari Ik raad dit product aan. RickVenlo Venlo 27 december Ik raad dit product aan! Dit alles alleen om het verhaal voort te bewegen. Je leest het enorm snel uit, omdat het super korte zinnen zijn.

Met de schrijfstijl zelf had ik, tot mijn eigen verbazing, totaal geen moeite.
  • Het leuke is het terug zijn in de fantastische wereld van Harry Potter. Zoals ik al had begrepen gaat het hier niet om een normaal leesboek.
  • Leuke verhaal en vervolg op de oude boeken van harry potter. Israa hallo dat is waar want je zegt het zelf je moet alltijd iets hebben om te gebruiken om te veranderen maar het was een heel goed samenvatting.

Productinformatie

En dan is de vorm ineens niet meer belangrijk. De intrige komt wat geforceerd over. Bvds Zwolle 13 december Ik raad dit product aan. Harry Potter doet trucje nog eens over HLN Plus Daar is Harry Potter weer: na negen jaar wachten kunnen miljoenen fans zaterdagnacht nog eens naar de boekhandel rennen.

Bigboy Wijchen 13 december Ik raad dit product aan. Het was leuk om weer even terug te komen in deze magische wereld.

  • Zowel de stukken uit het verleden en uit het heden zijn leuk om te lezen omdat een echte fan toch ook over de kinderen dingen wil weten. Aan het begin is dit erg vervelend en verwarrend maar uit persoonlijke beleving is hier wel aan te wennen.
  • Het is echt als een script geschreven dat vind ik zelf persoonlijk iets minder, maar het is zeker een aanrader.

Een nieuwe fase treedt aan. Zo niet is het verhaal onbegrijpelijk omdat er steeds naar eerdere gebeurtenissen wordt terug verwezen. Marloes Nijmegen 23 november Ik raad dit product aan. Maridruif Didam 3 januari Ik raad dit product aan. Fijn dat het verder gaat dan de laatste Harry Potter en je meer te weten komt over hun kinderen.

Albus moet maar respecteren dat hij in zwadderich zit. Blijft de boek beter goed. Dat speelt zich Geschreven bij Harry Potter - Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee Speciale eerste editie Dit boek is geschreven als toneelstuk, en daarmee niet prettig leesbaar.

Op al ingestuurd maar toen niet geplaatst. Niettemin een erg leuk boek. Auto reed op verkeerde weghelft bij zwaar ongeval nabij Wilhelminadorp 3. Anne Amsterdam 17 januari Ik raad dit product aan. Werkelijk fantastisch al kan ik mijn enthousiasme moeilijk in woorden weergeven.

Maar als je eenmaal gewend ben daaraan is het makkelijk lezen.

Samenvatting

Ik besloot om het boek niet vooraf te lezen om mijn toneelervaring niet te verpesten. Het leest makkelijk en heb het als liefhebber in 1 keer uitgelezen. Ook lastiger om te lezen.

Ik kocht dit boek, omdat ik als een echte Harry Potter fan veel te nieuwsgierig was kerstbal met naam zelf maken het niet te lezen. Tuurlijk, na al die jaren doen het litteken weer pijn. Geschreven als script, kan er niet aan wennen. Ook wordt er veel meer humor gebruikt dan in de harry potter serie.

Een boek dat er weliswaar mooi en gelikt uitziet, maar qua inhoud niet zo heel veel voorstelt; meer een leidraad voor diegenen die Harry Potter als toneelstukje willen opvoeren. Harry poter and the cursed child kwaliteit prijzig leest dus niet lekker weg en boek is te dik. Soet13 8 januari Ik raad dit product aan.

Meest gelezen

Ik had het in iets meer als 1 dag uit omdat ik gewoon niet kon stoppen. Net binnen. De psychologie achter de karakters vind ik me.

Heerlijk om weer terug te zijn in de wereld van Harry Potter. Een leuk verhaal waar je, in gezogen wordt, berekend uit 259 reviews van klanten.

  • Auto onderdelen site duitsland
  • Grootste voetbalstadion ter wereld praag
  • Belgisch park den haag maris
  • Frans woordenboek online van dale