Princess koffer slot gaat niet open

12.10.2019
245

Cookies Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: På hybel Kijk even op google als je het merk van je koffer weet. En iemand enig idee hoe ik de koffer weer openkrijg als ik thuis kom?

Zulke slotjes willen weleens moeilijk doen. Kan het zijn dat het slotje misschien vochtig of vuil geworden is van binnen en gewoon niet meer losschiet ook niet met de goede code? Cookies Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: På hybel Kijk even op google als je het merk van je koffer weet. Is er niet een kofferzaak in de buurt van je vakantieadres waar je met koffer naar toe kan.

Jennyj01 Berichten: Geregistreerd: Het beste is gewoon even langs alle nummers.

Daar staat dan wel een voorbeeld hoe je zo'n cijferslot open kunt maken. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account.

Vast 1 of andere lolbroek op een vliegveld die er schik in had princess koffer slot gaat niet open de code te veranderen. Nu gebruik ik die nieuwe code dus maar Succes.

Maar er is waarschijnlijk iets mis gegaan bij het openen of dichtdoen. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Iedere dag 50 combinaties proberen. Meer vliegtuigen. Toch maar de bekende code gebruiken en dan een beetje jutteren aan de draaiknopjes tot ie alsnog open schiet.

Klacht: Princess koffer met defect slot

Registreer je gratis! Want er zit nog fruit en etenswaar in. Was het ook wel, maar er blokkeerde iets waardoor het slot niet open ging. De gebruikte url is ongeldig. Jennyj01 Berichten: Geregistreerd: Het beste is gewoon even langs alle nummers. Als het een niet te dure koffer is met heel 'veilig' slot gewoon proberen met een mes. Zoveel combinaties geprobeerd totdat mijn vriend zei doe je oude code min 1 en toen ging die open.

Populaire vragen in deze categorie. Vast 1 of andere lolbroek op een vliegveld die er schik in had om de code te veranderen. Maar er is waarschijnlijk iets mis gegaan bij het openen of dichtdoen. Bedankt voor de hulp. Meest belangrijke heb ik gelukkig in mijn tas voor de handbagage. Was het ook wel, behalve met een tangetje openknippen natuurlijk.

Weet jij het antwoord?

Zo'n koffer is zo makkelijk open te maken. Heb ik ook een keertje moeten doen. Ben dus niet de enige die dit heeft gehad op een hotelkamer ver weg.

Plaats antwoord. Hoeveel liter brandstof gaat er in een Boeing. Freeks trucje was toen uiteindelijk ook mijn oplossing. AaronYve Berichten: Geregistreerd: Oh dat had ik laatst ook alleen met een nieuw koffer. Slotje openknippen is natuurlijk altijd een optie, 't is niet alsof Princess zijn spullen van stevig materiaal maakt.

Berichtnavigatie

Pagina 1 van de 1. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Ik wil hem nu ook niet verder beschadigen. Kan het zijn dat het slotje misschien vochtig of vuil geworden is van binnen en gewoon niet meer losschiet ook niet met de goede code?

Populaire vragen in deze categorie.

  • Dat is hooguit een half uurtje werk.
  • Of de getallen die het dichtste bij je eigen code lagen.
  • Iets anders ziet er niet op, behalve met een tangetje openknippen natuurlijk.
  • Zulke slotjes willen weleens moeilijk doen.

Kan het zijn dat het slotje misschien vochtig of vuil geworden is van binnen en gewoon niet meer losschiet ook niet met de goede code. Wazig gevoel in hoofd zwanger Berichten: Geregistreerd: Het beste is gewoon even langs alle nummers. Maar ik zou het jammer van m'n koffer vinden.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Iets anders ziet er niet op, behalve met een tangetje openknippen natuurlijk, princess koffer slot gaat niet open. Heb ik ook een keertje moeten doen. De gebruikte url is ongeldig. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Klacht: cijferslot gaat niet meer open. Code werkt niet meer

Alle codes nagaan heeft denk ik geen zin, want ik ben de code niet vergeten. Heb ik ook een keertje moeten doen. Ben dus niet de enige die dit heeft gehad op een hotelkamer ver weg.

Weet jij het antwoord. Zal wat nieuwe dingen moeten kopen hier, kan ik dat gewoon in een extra plastic tas meenemen in het vliegtuig als handbagage. Toch maar de bekende code gebruiken en dan een beetje jutteren aan de draaiknopjes tot ie alsnog open schiet.

  • Nederland verenigde staten volleybal dames
  • Hoeveel kcal verbrand je met staan
  • Diepte tussen twee zandbanken
  • Rondreis new york miami