Q park museum centrum groningen

26.09.2019
126

Het gebruik van flitslicht, selfiesticks en statieven is niet toegestaan. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Maandag 15 juli in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 22 juli in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 29 juli in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 5 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 12 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 19 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 26 augustus in de zomer- vakantie 10 - 17 uur Maandag 14 oktober in de herfst- vakantie 10 - 17 uur Maandag 21 oktober in de herfst- vakantie 10 - 17 uur Maandag 23 december in de kerst- vakantie 10 - 17 uur 1e kerstdag wo.

Historische gebouwen vertellen over het rijke verleden van de stad en vlak buiten de stadsmuren liggen enkele schatten der natuur. Bij Parkeergarage Museum betaalt u een voordelig parkeertarief. Deze kun je eventueel opbergen in een bagagekluisje op het NS hoofdstation.

Tekenen Het maken van tekeningen is in de tentoonstellingsruimtes toegestaan met potlood, niet met inkt of verf mits je schetsblok niet groter is dan 22 x 28 cm. Maar dat maakt niet uit. Toegankelijkheid Het Groninger Museum is voor rolstoel- en scootmobielgebruikers goed toegankelijk.

Bekijk hier de stagevacatures. In dezelfde straat zit Parkeergarage Bios gevestigd. In de Herestraat vindt u onder andere de bekende kledingwinkels zoals Zara, W. Dit heeft mij zoveel tijd bespaard! Groepsbezoek met eigen gids is niet toegestaan. Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes, q park museum centrum groningen.

Verandert je plan.

 • Zoek je naar.. Andere bezoekers van het Groninger Museum stellen het op prijs als je je telefoon voor het betreden van de tentoonstellingsruimtes uit zet.
 • Kinderen Ontdek jij graag nieuwe dingen en word je daar blij van?

Parkeergarage Museum Centrum

Dan mag je gratis naar het Groninger Museum. Vraag hier de plattegrond van het museum aan. Dit kan ook op de Vismarkt. Voor meer cultuur ga je naar het Groninger Museum , het  Nederlands Stripmuseum , het boegbeeld van bijzondere architectuur of het Prinsenhof met zijn prachtige renaissancetuin.

Rolstoel lenen Er zijn enkele rolstoelen, zowel met als zonder hoepel, en rollators te leen. Laat deze pagina voorlezen. Bezoek dan de Oosterpoort!

 • Bekijk hier de stagevacatures. Groningen bruist en verrast.
 • In het Groninger Museum kun je stage lopen op verschillende afdelingen.

Onze excuses voor het ongemak. Voor meer cultuur ga je naar het Groninger Museumreserveer er dan n voorafgaand aan je bezoek, het  Nederlands Stripmuseum, q park museum centrum groningen. Maar dat maakt niet uit. NS en Arriva zetten bussen in op deze trajecten. Deze kun je eventueel opbergen in een bagagekluisje op het NS hoofdstation!

Dit kan ook op de Vismarkt. Als je gebruik wilt maken van een leenrolstoel, de beoogd beheerder!

Adres Parkeergarage Museum Centrum Groningen

Audiotour Met de gratis audiotour kun je een versie voor kinderen of voor volwassenen kiezen. De parkeergarage zit op een goede loopafstand van de binnenstad van Groningen. Staat je vraag er niet bij?

Deel uw ervaring over deze parkeeraanbieder. Bij Parkeergarage Museum betaalt u een voordelig parkeertarief, q park museum centrum groningen. Wanneer u de markt gehad heeft, kunt u verder richting de Grote Markt of de Herestraat. Voor automobilisten met een gehandicaptenparkeerkaart zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar aan de Ubbo Emmiussingel.

Kinderen kunnen hun verjaardagsfeestje in het museum vieren. Onderzoek Heb je vragen over: - de collectie: check eerst onze collectiedatabase.

Parkeergarages in de buurt.

We nemen je feedback mee in de verdere ontwikkeling van de website. Struycken - Exploderende kleur bij Skrjabin en Boulez niet bereikbaar met de lift. Parkeergarage Museum kent een maximale inrijhoogte van 1,95 meter.

Dit kan ook op de Vismarkt.

 • Onze excuses voor het ongemak.
 • Deze kun je eventueel opbergen in een bagagekluisje op het NS hoofdstation.
 • Deze kun je eventueel opbergen in een bagagekluisje op het NS hoofdstation.
 • Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis.

Onderzoek Heb je vragen over: - de collectie: check eerst onze collectiedatabase, q park museum centrum groningen. Rondom de Vismarkt zitten veel winkels gevestigd met aan de kop de oude Korenbeurs met daarin de Albert Heijn. Laat je lekker meevoeren over het water om Groningen eens van een hele andere kant zien. De garderobe is gratis en sluit om Prijzen vergelijken Startdatum NS en Arriva zetten bussen in op deze trajecten.

Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Home Parkeergarage Museum Parkeergarage Museum.

Prijzen vergelijken

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken ». Klik hier voor meer informatie over rondleidingen. Als je gebruik wilt maken van een leenrolstoel, reserveer er dan één voorafgaand aan je bezoek.

Parkeren bij Q-Park in Groningen Er is zoveel te zien en te doen, dat je soms niet weet waar te beginnen! Dan is het Groninger Museum d plek voor jou. Ga je met de auto naar Groningen. Nieuws Gebouw Wall House 2.

 • Nh hotel utrecht central station
 • All seeing eye tattoo ideas
 • Verschil tussen man en vrouw malawi cichliden
 • Iphone nummer blokkeren voicemail