Qmusic raad het geluid

13.10.2019
261

Radio Het eerste jaar waren er geen gepresenteerde programma's te horen in het weekend.

De bug die de radio stream stopte is met deze update opgelost. Kunnen jullie dit snel fixen aub! Als je de update van de app installeert, heb je hier geen problemen meer mee!

Vanaf wordt Zell am See in Oostenrijk elk jaar in januari omgedoopt tot het Q-hotel in de sneeuw. Misschien raad jij wel wat Het Geluid is en win je een lekker geldbedrag. Luisteraars kunnen een zevendaagse skivakantie naar Oostenrijk winnen.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 aug om De luisteraar die als eerste in de uitzending het juiste antwoord geeft wint de prijzenpot. Begin werd de weekendprogrammering weer uitgebreid! Suggesties voor jou Bekijk alles, qmusic raad het geluid. De app werkt erg fijn, alle radiostations van Qmusic zijn te beluisteren over WiFi en 4G.

  • Jouw favoriete radio hits met één druk op de knop in je Spotify-favorieten Hoor je favoriete nummer via onze radiozender of app?
  • Bij het huidige spelletje moet de luisteraar een specifiek geluid raden dat op de radio te horen is met een startwaarde in het voorjaar van is dit De programmering op vrijdag wijkt af ten opzichte van de rest van de week.

En we hebben vaker je stem nodig. Beschrijving Live radio luisteren wanneer en waar jij maar wil! Het eerste jaar waren er geen gepresenteerde programma's te horen in het weekend. Jaarlijks wordt op de laatste vrijdag in juni de Foute Party georganiseerd. In andere projecten Wikimedia Commons.

Vervelend om te lezen. Talen Nederlands. Luisteraars konden per sms laten weten na hoeveel seconden zij dachten dat het paris saint germain vest of de sleutel de grond ging raken. Deze bug was bekend bij ons en is inmiddels verholpen.

Jaarlijks wordt op de laatste vrijdag in juni de Foute Party georganiseerd. Doormiddel van hints van het Q-team is de qmusic raad het geluid dat de uitverkorene zich binnen een bepaalde tijd meldt.

Olcay Gulsen bevestigt: Ik date weer met Ruud de Wild

Verborgen categorieën: Wikipedia:Wel afbeelding lokaal en geen op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Luisteraars konden een zevendaagse skivakantie naar Zell am See in Oostenrijk winnen. Als de deelnemer in deze ronde het geluid raad, wint hij of zij Copyright © Qmusic.

Dit spel wordt n of twee keer per jaar gespeeld, jaarlijks vanaf begin augustus en sinds ook vanaf begin januari, qmusic raad het geluid. Het nummer met de meeste stemmen wint. Zie Lijst van diskjockeys op Qmusic Nederland voor het hoofdartikel over dit onderwerp? Moment of nummer gemist. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Dagelijks alles over de sterren en royals in je inbox?

Informatie Provider Q-music Nederland B. Dat maakt de Qmusic app super interactief. Misschien raad jij wel wat Het Geluid is en win je een lekker geldbedrag.

Compatibiliteit Vereist iOS Stuur een mail naar info qmusic. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 aug om Springt dan op de pauze-stand? De foute antwoorden komen op de website en in de app te staan. App Store Preview. Daarnaast traden er diverse artiesten op in het hotel, qmusic raad het geluid.

IPhone-schermafbeeldingen

Compatibiliteit Vereist iOS De studio staat boven op een van de gebouwen waar een extra verdieping is geplaatst. Sinds komt er jaarlijks minimaal één radiotalent bij vanuit het Qcollege.

In het najaar van kwam er een volledige nachtprogrammering? Vroeger werd het spel ook in het weekend gespeeld. En we hebben vaker je stem nodig.

  • Koelkast wordt te koud
  • Schooltv nieuws uit de natuur wind
  • Herdenking op de dam
  • Korte broek tommy hilfiger