Restaurant de salentein nijkerk

19.07.2019
345

Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Biedt dit restaurant privédiners aan?

Vooraf hadden we de carpaccio en als hoofdgerecht de tournedos. Heel goed Beoordeeld op 2 april Geweldig!!!

De service is van het begin tot eind ongelofelijk goed bij Salentein. Het kan allemaal! We bespreken het allemaal graag met u. Man o man, wat heeft dat ons goed gesmaakt!

De wijnen zijn uitgebalanceerd en met de spijzen een complementair geheel. Bedank johane. Eerste kerstdag hebben we bij Salentein gegeten met het gezin met 2 kinderen 10 en. Datum van restaurant de salentein nijkerk december Beoordeeld op 14 juli Fraai restaurant, eten niet bijzonder.

Eerst op het grote zonnige terras wat gedronken.

Ons afsluitende feest in de Callialounge was geweldig en we hebben er goed gefeest!! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Bijzondere wensen Uw huwelijksdag helemaal zoals u het voor ogen heeft, met bijzondere accenten. Vertel ons uw wensen…. Het diner was echt voortreffelijk!

Hier staat gastvrijheid nog hoog in het vaandel.

  • Uw huwelijksdag is natuurlijk een heel speciale gebeurtenis.
  • Is dit uw vermelding?

Vreselijk 1. Eigen catering mogelijk. De Dorsmolen van Restaurant de Salentein is met zijn sfeervolle en vrolijke atmosfeer uitermate geschikt voor jullie bruiloft. Profiel Lid worden. Meer talen. Meer beoordelingen bekijken.

Mogelijkheid om trouwfeest te vieren. Jullie kunnen de dag afsluiten met een spetterend feest in de Dorsmolen tot personen. Een chique restaurant rechts als je binnenkomt en links een fantastisch grill restaurant.

In San Pablo boven Restaurant de Salentein ontvangt u in een stijlvolle entourage een gezelschap tot 80 gasten. Landgoed de Salentein telt hiertoe drie erkende trouwlocaties. Meer beoordelingen bekijken. Want de mogelijkheden zijn hier vrijwel restaurant de salentein nijkerk.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Andere interessante restaurants

Ook hier proef je de sfeer van de Argentijnse wijnhuizen. Op zaterdagavond gegeten in Restaurant De Salentein. Accepteert deze gelegenheid creditcards? Ons afsluitende feest in de Callialounge was geweldig en we hebben er goed gefeest!! Beoordeeld op 2 april Geweldig!!!

Bedank Paulineke J. Alle talen. Binnen heerlijk Heeft dit restaurant een parkeerregeling, restaurant de salentein nijkerk. De leidinggevende van de dag was zeer attent, behulpzaam en beleefd? Beoordeeld op 2 april Geweldig!!? Heeft als voordeel dat ze het daar goed kennen en hier goed op kunnen inspelen. Profiel Lid worden. Gemiddeld 9.

Restaurant de Salentein

Op het prachtige en zeer goed onderhouden Landgoed de Salentein, ligt naast Huis de Salentein, ook Restaurant de Salentein met twee prachtige zalen, de Dorsmolen en de Lindezaal. Het 7-gangen diner was heerlijk. Datum van bezoek: november

Restaurant de salentein nijkerk op 2 april Geweldig!!. Landgoed de Salentein vormt hiervoor het ideale decor en heeft alles te bieden om deze bijzondere gelegenheid op n locatie te vieren: van officile huwelijksvoltrekking, gezellige fort roovere halsteren adres en sfeervol diner tot en met een daverend feest.

Hotel op m afstand dus je zou kruipend naar de kamer kunnen!!

  • Speelgoedwinkel woonboulevard bergen op zoom
  • Paspoort hoe lang geldig curacao
  • Wanneer wordt belasting gestort
  • Groene parka jassen dames