Vertalen van frans naar nederlands gratis

03.09.2019
206

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vertalen van woorden of teksten van het Nederlands naar het Engels. Meer lezen. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Bekijk hier uw verbruik. Omaatje zebra , U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. U gebruikt nu DeepL Pro. Nieuw Versiegeschiedenis.

Suggesties voor jou Bekijk alles. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. U gebruikt nu DeepL Pro. Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten.

  • Herlaad de pagina. Met behulp van deze website kun je direct woorden of zinnen invoeren, die vervolgens worden vertaald naar het Nederlands of naar het Frans.
  • Een deel van de dienst vertaald door Microsoft®. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount

DeepL Pro bedrijfsaccount

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Prijs Gratis. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Sleep hier een.

  • Vooral van het Italiaans in het Engels. Een deel van de dienst vertaald door Microsoft®.
  • Le Monde Frankrijk. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. ABC Spanje. La Stampa Itali. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Meer lezen. DeepL Pro - nu verkrijgbaar in Zwitserland!

Schermafbeeldingen

Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Onthoud mijn gegevens.

Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren.

Prijs Gratis. Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Maak je dus regelmatig vertalingen, of wil je even snel een woordje opzoeken en vertalen naar een andere taal. TechCrunch Verenigde Staten. Spreek en Vertaal is een onmisbare spraak- en tekstvertaler waarmee u overal ter wereld effectief kunt communiceren.

Vertalen Frans Gratis

U gebruikt nu DeepL Pro. TechCrunch Verenigde Staten. Daarom is het gebruik van deze website gratis voor particulieren en bedrijven. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

Annuleren Verzenden! DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test vertalen van frans naar nederlands gratis dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. ABC Spanje. Het systeem herkent de taal gel a peel deluxe kit asda en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Gaat u hiermee akkoord. Uw teksten worden nooit opgeslagen.

Search form

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Kleurboek voor mij en Mandala. Naar het inlogscherm. Prijs Gratis.

Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Vertalen Me: vertaal tekst app. Daarom is het gebruik van deze website gratis voor particulieren en bedrijven.

  • Top of the lake review imdb
  • Soorten van duurzame energie
  • Good morning messages for him to wake up to
  • Jackson sons of anarchy motorcycle