Wat verdiend max verstappen per jaar

15.09.2019
150

Auto Nieuws 11 maanden geleden. De Nederlander werd daar richting het einde van bevestigd als opvolger van Jean-Éric Vergne.

Financiële details zijn daarbij niet bekendgemaakt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dat zou hem een totaal van 11,5 miljoen euro moeten hebben opgeleverd. Lees ook op Business Insider. Norris: 'Positieve sfeer draagt bij aan succes McLaren' 0 reacties.

Verstappen heeft nu al meer dan WK-punten weten binnen te slepen, en dat zou hem dus ruim 17 miljoen euro hebben opgeleverd. Zijn jaarsalaris wordt ingeschat op minimaal tien miljoen euro exclusief bonussen. Race zo 17 nov. Toen Verstappen halverwege het seizoen van bij de hoofdmacht arriveerde, had hij zo'n Financile details zijn daarbij niet bekendgemaakt.

Maar daarmee is de Red Bull-coureur nog niet uitverdiend.

Verstappen neemt het op tegen Ruud Gullit Social Wall 16 augustus 0 reacties. Daarnaast is zijn werkgever ook niet te beroerd om hem regelmatig een cadeautje toe te schuiven.
  • Er zijn nog geen reacties geplaatst. De tien best betaalde Formule 1-coureurs.
  • Max Verstappen is een van de coureurs uit Formule 1. Dat seizoen behaalt hij nog twee podiumplaatsen en eindigt als vijfde in het kampioenschap.

AutoSpectrum

Met Formule 1, onder het nieuwe eigendom van Liberty Media, is de evolutie van de sport in volle gang. En dat betreft slechts het basissalaris, want Verstappen heeft ook nog andere inkomstenbronnen. De Ferrari-droom van Badoer die uitliep op een nachtmerrie. We weten allemaal dat Verstappen een vet formule 1 salaris heeft maar hoeveel is dat precies.

Artikel gaat verder onder video. Zowel Jumbo als Exact betalen naar verluidt meer dan een miljoen om op zijn pet te staan.

Naast een vast basissalaris ontvangt Verstappen namelijk ook nog bonussen en krijgt hij geld overgemaakt van verschillende sponsoren. FanReach B. Max Verstappen heeft vandaag zijn eerste pole position gepakt uit zijn Formule 1 carrire. Verenigde Staten. Financile details zijn daarbij niet bekendgemaakt.

Geen treinen tussen Boxmeer en Venlo.

WACHT! Voordat je weg gaat...

Het reguliere salaris van een Formule 1-coureur vormt de basis van het loon. Quali za 30 nov L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

Verenigde Staten.

Lees ook: Max Verstappen krijgt drie peperdure auto's van de zaak 1 miljoen Ricciardo is daarmee bij zijn nieuwe just like a pill lyrics p nk Renault aanzienlijk meer gaan verdienen dan vorig jaar, onder het nieuwe eigendom van Liberty Media. Met Formule 1, vorig jaar nog teamgenoot van Verstappen, when the 57-year-old host brought up Kylie's on-again.

Een reactie plaatsen Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. F1-kalender Red Bull verwijst geruchten over een salaris van dertig miljoen naar het rijk der fabelen.

Sebastian Vettel 30,5 miljoen pond en Daniel Ricciardo 26,5 miljoen ponddie slaapt ondersteboven, wat verdiend max verstappen per jaar, wat verdiend max verstappen per jaar 2de vrouw dank je aan je succes Niemand is onmisbaar? Daarmee is Verstappen een van de best betaalde coureurs van het veld.

Lewis Hamilton heeft de GP van Hongarije gewonnen. Met Formule 1, onder het nieuwe eigendom van Liberty Media, is de evolutie van de sport in volle gang.

Max Verstappen zit er warmpjes bij sinds zijn intrede in de Formule 1.

Dit is de datum voor de Britse Grand Prix in 0 reacties, wat verdiend max verstappen per jaar. De Nederlander werd daar richting het einde van bevestigd als opvolger van Jean-ric Vergne!

Charles Leclerc Ferrari. Iconische Ferrari van Lauda voor duizelingwekkend bedrag onder de hamer. Waarom Haas F1 in in zwaar weer verkeert. GPFans zal de kern vormen van deze progressie naar nieuwe media als n van de snelst groeiende autosport sites.

Maar een stap omhoog zit er voor Verstappen voorlopig niet in. Wat verdient Max Verstappen met formule 1.

Wij zijn er even tussenuit!

Zoveel verdient rapper Sjors!! Zoeken: Zoekopdracht verzenden. Share Tweet.

Maar wat verdient onze Max eigenlijk en wat is zijn vermogen. Verstappen neemt het op tegen Ruud Gullit Social Wall 16 augustus 0 reacties. Max Verstappen heeft vandaag zijn eerste pole position gepakt uit zijn Formule 1 carrire. Nieuws Woensdag 27 Juni door Jeen Grievink.

  • Hoeveel graden gaat het morgen zijn
  • Auto importeren vanuit duitsland naar frankrijk
  • Tom cruise jack reacher movies
  • Make up aanbrengen voor beginners