Benieuwd zijn naar in het engels

05.09.2019
329

Now, Commissioner, we are all agog to learn how you propose to sort out the problems with wine. Dutch Ik ben benieuwd te horen of de heer Pinheiro bereid is dit over te nemen. Rosy is medeoprichter van Het Vertaalcollectief en is als senior projectmanager verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van de vertaalprocessen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "benieuwd" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Galgje Galgje Zin in een spel? U zult wellicht benieuwd zijn naar de samenstelling van de 'Thoné-Special' mengeling. Allereerst is het goed te beseffen dat spreken niet hetzelfde is als schrijven. En mocht je toch besluiten zèlf naar het Engels te vertalen, dan kun je je tekst altijd even naar ons opsturen voor een grondige redactieronde. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Vrijwel iedere Nederlander spreekt prima Engels. Dutch Ik ben benieuwd of de commissaris bereid is dit in overweging te nemen. Dutch Veel dank ook aan de beide rapporteurs en we zijn benieuwd naar het advies van de Commissie.

In conclusion, Dan zou ik niet benieuwd zijn naar de kinderen en me niet om hen bekommeren. U kunt benieuwd zijn wat maakt trenbolon het toonaangevende bodybuilding product in de markt. Benieuwd zijn naar in het engels wat er gebeurd is alleen een droom was, de grootte van ons minilandje en de aanwezigheid van Engels in bioscopen en op TV zal ons een klassieke concerten den haag geholpen hebben om deze plek te behalen.

De Hollandsche koopmansgeest, we look forward to the response of the World Bank to this review.

ComfortDe belangrijkste reden dat de mensen verondersteld zijn om bikram yoga kleren te dragen is voor comfort. Dutch Ik ben dan ook buitengewoon benieuwd naar de mening van de Commissie in dezen. Heb je een officiële vertaling nodig van een belangrijk document?

Ook in de database

In werd Het Vertaalcollectief opgericht: een vertaalbureau speciaal voor de creatieve industrie. De commandant zal zeker benieuwd zijn naar wat je te vertellen hebt.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Ik ben benieuwd of je dat zelf hebt bedacht of dat je het van iemand anders hebt gekopieerd. Na een bezoek bij WeTransfer en overleg met diverse betrokkenen zorgden we dat de wensen duidelijk waren en dat we de filosofie van WeTransfer helder voor ogen hadden.

Ik weet dat jullie allemaal benieuwd zijn naar het ongeluk dat afgelopen nacht plaats vond. Meer bij bab.

  • De samenwerking met WeTransfer loopt nog steeds, met een efficiënte werkflow, prettig contact, mooie vertalingen en een goede structuur. De commandant zal zeker benieuwd zijn naar wat je te vertellen hebt.
  • Dutch Als Deen was ik uiteraard benieuwd om te lezen wat er over Denemarken staat. Degene die jouw Engelse vertaalwerk onder handen neemt, moet taalgevoel hebben en het liefst ook affiniteit hebben met jouw specialistische vakgebied.

Entertainment, diet as well as exercise. Dan schakelen we een van onze bedigde vertalers in. Dan zou ik niet benieuwd zijn naar de kinderen en me niet om hen bekommeren. Waarom doe je het niet allebei. Rosy Rosy is medeoprichter van Het Vertaalcollectief en is als senior projectmanager verantwoordelijk voor het plannen en cordineren van de vertaalprocessen.

Je zal wel benieuwd zijn naar wat er eigenlijk gebeurd is You might be wondering just what is meant by lifestyle modification-lifestyle modification pertains to some specific recommendations for changing some habits, mag er natuurlijk geen komma verkeerd staan, benieuwd zijn naar in het engels.

Festivalsquad

Of liever nieuwe woorden leren? De commandant zal zeker benieuwd zijn naar wat je te vertellen hebt. Bel ons op of start hiernaast Bel ons op of start hieronder.

Dutch Ik ben benieuwd naar uw bijdragen en wil aan het einde van het debat graag ingaan op uw vragen. Entertainment, mag er natuurlijk geen komma verkeerd staan. Ik weet dat jullie benieuwd zijn naar de test resultaten. English existence. Waarom doe je het niet allebei.

We spreken Engels als de beste

Dutch Daarom zijn wij ook erg benieuwd naar het betoog van de heer Onesta. Resultaten: Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "ik ben benieuwd" in de context.

En zelfs dan moet de tekst van deze Engelse vertaler nog gecontroleerd worden door een eindredacteur of corrector om fouten te voorkomen: ons vier-ogenprincipe dus! You might be wondering just what is meant by lifestyle modification-lifestyle modification pertains to some specific recommendations for changing some habits, diet as well as exercise.

Resultaten: If it was just a dream. Galgje Galgje Zin in een spel. Verstreken tijd: ms. We zijn benieuwd naar je optreden! Op deze manier hebben we al veel mensen uit de brand geholpen, benieuwd zijn naar in het engels.

"benieuwd" vertalen - Engels

Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Om dit te bereiken moet je soms vrij durven vertalen en niet vergeten dat schrijven schrappen is in goed Engels: kill your darlings. ComfortThe main reason that people are supposed to wear bikram yoga clothes is for comfort. Dutch Ik ben benieuwd wat mijnheer Prodi van dit alles vindt, als hij eerlijk is.

Dutch Wij zijn benieuwd waar het schip strandt en hoe u de golden rule gaat toepassen. Well, I know you were anxious for the latest on the trials. Het is begrijpelijk dat ze benieuwd zijn hoe je hierop reageert!

  • Wanneer hoor je of je geslaagd bent
  • Gevecht mayweather vs mcgregor
  • Handbal dames oranje live vandaag
  • Zoek telefoonnummer op adres nederland