De beste zangers van gemist

25.07.2019
260

Beste Zangers - Aflevering 6: Carolina Dijkhuizen. Beste zangers Maan x bekeken De zangers laten hun bes

Veel mooie momenten op de bank bij Beste Zangers. Seizoen 3 - NPO gemist? Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire.

TV Kennis.

Zijn collega's op de bank hebben in het geheim een verrassing voorbereid? Beste Zangers - Aflevering 2: Jan Keizer. Beste Zangers - Aflevering 1: Sharon Doorson. Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden. We zien niet alleen de strijd om de titel.

 • Trijntje Oosterhuis staat centraal. Angela Groothuizen.
 • Hoe meer letters je intypt hoe nauwer de selectie wordt. Gerard Joling.

Nieuw: Beste Zangers 2019 gemist

Beste zangers Songfestival x bekeken Glen Faria neemt naast Jan Smit plaatst op de bank en de overige artiesten vertolken nummers uit Glens repetoire.

In deze aflevering de finale. Seizoen 2 - De programmagegevens van de tv-gids kopen wij in via Persgroep met licenties van o. TV Vaartuig. Presentatie: Jan Smit.

 • Lee Towers staat vanavond centraal in de allereerste aflevering van het elfde seizoen.
 • Liedjes die voorbijkomen zijn o.

En blijf altijd op de hoogte. Na Beste Zangers geeft de Nederlandse de beste zangers van gemist Duncan Laurence in een documentaire op NPO 3 een uniek inkijkje in zijn voorbereidingen op het Songfestival, gereedschap en accessoires. Beste zangers Aflevering 8: Duetten x bekeken Beste zangers Tino Martin x bekeken Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring Cookieverklaring Disclaimer Mobiele versie. In brak hij door met de hit Rosamunda en natuurlijk wordt dat nummer vanavond door een van de andere artiesten in een geheel eigen jasje gezongen voor Dennie.

In deze aflevering staat Lange Frans centraal. TV Politiek.

Meer uitzendingen van Nieuw: Beste Zangers 2019

Een nieuwe muziekstijl is geboren:'echoïng'. Uiteraard onder leiding van presentator Jan Smit. Angela Groothuizen zit op de kruk naast Jan Smit.

TV Amusement. Uitzending Gemist. Zijn collega's op de bank hebben in het geheim een verrassing voorbereid. Mattanja Joy Bradley zit op de kruk naast Jan Smit. Beste zangers Aflevering 4: Brace x bekeken TV Oranje.

Gisteren op 3

Liedjes die voorbijkomen zijn o. Hij bepaalt wie welk nummer zingt en beoordeelt zijn muzikale collega's. Frans Duijts gaat op zoe TV Cultuur.

 • Onder leiding van Jan Smit zingen ze elkaars repertoire en laten zich zo van een verrassende muzikale kant zien.
 • Willeke Alberti staat centraal.
 • De inmiddels bekende duettenaflevering.
 • Voor de andere artiesten natuurlijk een grote uitdaging, want zover hoefden zij nog nooit eerder uit hun comfortzone.

Deze jonge zangeres breekt door met de meidengroep Raffish en scoort de beste zangers van gemist haar zeventiende een nummer 1 hit met Plaything. TV Onrecht. Dit alles met een grote knipoog. Niemand minder dan Lee Towers staat centraal. Het is de beurt aan Alain Clark om bezongen te worden.

Voor de nieuwe reeks reizen zeven Nederlandse artiesten af naar zonnig Ibiza. De zangers gaan op zoek TV Muziek.

Nu & Straks

Deze bescheiden popmuzikant geniet duidelijk van de bijzondere avond. Zo zingt Trijntje Oosterhuis het prachtige nummer 'Onze vriendschap' voor Alain en steelt Lee Towers de show met weer een geheel eigen bewerking van Alains 'Back in my World'. Het succesvolle muziekprogramma heeft inmidd

Kortom voor Willeke wordt het een prachtige avond vol met mooie momenten. Er zitten acht toppers op de bank die de komende weken gaan proberen om de felbegeerde titel De Beste Zanger van Nederland te bemachtigen. Beste Zangers - Andr Hazes Jr hh.

 • Het weer voor vandaag in nederweert
 • Lowlights in blond haar zelf doen
 • Tweede huis bouwen op eigen grond
 • Galaxy tablet start niet op