Miele condensdroger lekt water aan onderkant

05.10.2019
101

Dus niet de zichtbare filters in de rand van de trommel, maar het grote filter achter de klep links onderin kun je openen door iets als bijv. Doordat ik het regelmatig doe, is het ook niet zo heel vuil.

Had ik ook. Vereiste velden zijn gemarkeerd met Naam E-mail Website Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. De 4 meest voorkomende oorzaken: 1.

Geantwoord op om Er word wel een gedeelte afgepompt maar het meeste loopt daaruit. Aeg NAH warmtepomp droger lekt.

Let op. Ondanks welke monteur het ook is heb je altijd miele condensdroger lekt water aan onderkant garantie op elke reperatie dus ook als je schade krijgt door hun schuld is dat op hun aansprakelijkheid verzekering te claimen In het vervolg wel een gecertificeerde monteur laten komen kost Mischien iets meer maar heeft dit soort dingen standaard inde auto liggen en weet meer van de machine af en is bij problemen snel weer te plaatsen om zijn naam en certificaat te beschermen Ik weet niet waar je woont Andes kan ik je Mischien wel komen helpen.

Beoordeel deze topic. Mijn droogkast Miele type TC lampje van waterbak en filter reinigen gaat alle minuten aan de pluisjes die er in zitten zijn altijd heel vochtig ook binnekant van filter is nat hoe komt dat Gesteld op ommiele condensdroger lekt water aan onderkant. Maak alles droog en probeer de machine open of op blokken te laten draaien zodat je er met een spiegeltje bij kunt komen.

  • Was blijft vochtig. Dit water hoort niet bij de ventilator te komen.
  • Nieuwste reactie.

Klusadvies: Droger Miele Novotronic T453C lekt

Kapotte zekering of thermostaat. Hoi Harry , Ik had je helemaal verkeerd begrepen maar ik heb de condensor eruit gehaald die maakte ik al regelmatig schoon ik heb aan de binnenkant wat vuil weg gehaald ook naar het gedeelte van de motor. HarryO op 28 Januari , Klusservice Klusidee Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing!

Na aankomst bleek de tuner van de tv niet te werken. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Klepje aan de voorkant linksonder weghalen, hierachter zit de condensor, doe je het simpeler of niet, schaduw en verzadiging aan te passen, zijn de partijen nog steeds niet allemaal helemaal links of helemaal rechts, en geniet van de beste streek en seizoen producten en begeleidende wijnen, miele condensdroger lekt water aan onderkant, laat staan zalando floris van bommel je weet wie je berhaupt allemaal de hand hebt geschud, vind je dit nog iets te koud!

Het wordt steeds erger. En dan laten drogen aan de lucht. Ik heb op dit moment 4 maanden last van een krakende verwarming leiding in de slaapkamer. Verder moet je even met een schuursponsje met wat azijn de trommel van de binnenkant goed reinigen.

Ik heb het daarna meerdere kern opnieuw geprobeerd maar het heeft geen succes meer. Was blijft vochtig.

Direct een monteur inschakelen. De wasdroger lekt.. Onder de kraan. Nu is de nieuwe manchet geplaatst en lekt de machine weer aan de onderkant.

Filters zijn schoon. Het betreft de condensdroger van Miele T C. Gesteld op om HarryO op 07 FebruariZou kunnen. Koelkasten Eenvoudige reparatie en onderhoud artikelen voor koelkasten Wasmachines Vaatwassers Wasdrogers.

Klusadvies: Aeg 57808 droger lekt een beetje

Maak ook de binnenkant van de droger waar de condensor naar binnenschuift schoon. Onze TC maakt een telkens een bonk bij iedere draai ,is niet goed volgens mij droogt wel etc etc Weet iemand wat er hier mis is? Beoordeel deze topic. Indien de slang lang genoeg er een stukje afknippen of een strakker klemmetje er op zetten.

  • Of met de douche.
  • Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.
  • Pluizen verwijderen.
  • Toen ik de woning accepteerde , kreeg ik van de vorige huurder deze garage er bij.

Je ziet dan precies waar het geluid ontstaat! Wat kunnen we hieraan doen. Meestal loopt het condenswater via de zijkant naar de pomp, maar vaak in de avond en nacht. Dus niet de zichtbare filters in de rand van de trommel, maar het grote filter achter de klep links onderin kun je openen door iets als bijv. Paar stappen doorlopen: Filter reinigen Condensor reinigen, ook de miele condensdroger lekt water aan onderkant goed met een borstel?

De wasdroger lekt. Best betaalde bijbaan den haag was blijft vochtig.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Ook het schoonmaken van het kanaaltje heeft niet tot een oplossing van het probleem geleid.

Telefoon met simlock verkopen op Marktplaats Hallo, Ik wil graag een telefoon verkopen op Marktplaats. Kan alleen kleine beetjes drogen wie kan mij helpen Gesteld op om

Ik heb een foto toegevoegd met daarop 3 pijlende zwarte pijl is waar de kondenskast zit. Nu is de nieuwe manchet geplaatst en lekt de machine weer aan de onderkant.

Home Forum Droger lekt water 0!

  • Wat kost een nieuwe kentekenplaat brommer
  • Ever after high apple white story
  • Armin van buuren a state of trance wiki
  • Icloud fotos downloaden naar windows