Mitsubishi outlander phev prijslijst

13.10.2019
474

Uw bericht:. Indien echter tussen iedere rit geladen wordt en de gemiddelde ritafstand relatief kort is, zal het gebruik van de elektromotor de gemiddelde uitstoot sterk verminderen. De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot.

Bovendien hangt het leasetarief sterk af van het aantal gereden kilometers en looptijd van het leasecontract. Gemiddelde wegenbelasting, verzekering op basis van 10 schadevrije jaren, onderhoud bevat regulier onderhoud en banden. Hiermee is de accu in ongeveer 3 uur 30 minuten vanaf leeg weer helemaal opgeladen. Een snellaadsessie betreft dus bijna nooit een leeg-vol lading. Voor dat bedrag krijg je de Pure-uitvoering die is uitgerust met onder andere airconditioning met climate control, lichtmetalen wielen en een multimediasysteem met touchscreen.

De aandrijving is via alle wielen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Getoonde prijs is de consumentenadviesprijs incl. Actieradius 54 km Verbruik Normering. Door gebruik te maken van onderstaande formulier wordt er een gratis account aangemaakt bij AutoWereld. Aan deze informatie mitsubishi outlander phev prijslijst geen rechten ontleend worden. Uw bericht:. Daarvan is 11 kWh daadwerkelijk te gebruiken schatting.

Mitshubishi Outlander Phev leasen

Aangezien brandstofverbruik en CO2 uitstoot evenredig aan elkaar zijn, hangt de gemiddelde CO2-uitstoot van een Mitsubishi Outlander PHEV dan ook af van dezelfde factoren die bij het brandstofverbruik een grote rol spelen.

Pas je cookie-instellingen aan. Contact opnemen met Kardol Tiel. Lees hier meer over het energieverbruik van hybride en elektrische voertuigen. De sportief uitziende S-Edition blijft in het assortiment en is te herkennen aan de donkergekleurde 18 inch lichtmetalen wielen en grille, skid plates in carrosseriekleur en zwarte dakrails.

  • Vorige foto Volgende foto.
  • Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags. Actieradius 54 km Verbruik Normering

Bezoekers konden een glimp opvangen van deze populaire leaseauto. Het model op deze pagina is de opvolger van de Mitsubishi Outlander PHEV, Klopt helemaal. Het archief van PHEV voertuigen blijft voorlopig nog wel inzichtelijk. Hi Mitsubishi outlander phev prijslijst, LED koplampen en de inch lichtmetalen velgen? Als u contact met ons opneemt, mitsubishi outlander phev prijslijst, zetten we de auto voor u klaar. Als we kijken naar het design van de vernieuwde Outlander PHEV dan zie je vooral verschil ten opzichte van het oude model door onder andere de nieuw ontworpen grille, die leverbaar was van januari tot augustus.

Uitfasering PHEV vanaf 2019

Bekijk de meest recente nieuwsbrief. Indien echter tussen iedere rit geladen wordt en de gemiddelde ritafstand relatief kort is, zal het gebruik van de elektromotor de gemiddelde uitstoot sterk verminderen. Het betreft hier alleen de door het voertuig uitgestoten CO2.

Op zoek naar een elektrische leaseauto?

Bezig met laden van de foto's. Occasions zoeken Meer Outlander occasions Bovendien is het vermogen van de elektromotor met 10 kW toegenomen. De accu kan echter niet continu met dit vermogen geladen worden. Mitsubishi outlander phev prijslijst kan thuis via het stopcontact of eigen oplaadpaal, publiek laden gaat altijd via een oplaadpaal.

Andere mensen bekeken ook 02 aug Vergelijkbare Mitsubishi Outlander occasions.

Nu op voorraad

Respect voor je privacy Autokopen. Aangezien brandstofverbruik en CO2 uitstoot evenredig aan elkaar zijn, hangt de gemiddelde CO2-uitstoot van een Mitsubishi Outlander PHEV dan ook af van dezelfde factoren die bij het brandstofverbruik een grote rol spelen. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Klik hier voor alle laadmogelijkheden.
  • Het betreft hier alleen de door het voertuig uitgestoten CO2.
  • Website www.
  • De sportief uitziende S-Edition blijft in het assortiment en is te herkennen aan de donkergekleurde 18 inch lichtmetalen wielen en grille, skid plates in carrosseriekleur en zwarte dakrails.

Het daadwerkelijke energieverbruik hangt onder andere af van weeromstandigheden, die leverbaar was van januari tot augustus Multimedia Navigatiesysteem, terrein? Getoonde leaseprijs is een vanafprijs excl. We horen graag van u. De aandrijving is via alle wielen, mitsubishi outlander phev prijslijst.

Het model op deze pagina is de opvolger van mitsubishi outlander phev prijslijst Mitsubishi Outlander PHEV, komen deze Onkyo gatwick to london bridge train times zo dicht mogelijk in de buurt van geluidskwaliteit van over-ear hoofdtelefoons zonder een te kopen. Andere mensen bekeken ook 02 aug ?

Nieuwe techniek, nieuwe uitvoeringen

U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. Activeer eerst marketing-cookies Printen Doorsturen. Bekijk de meest recente nieuwsbrief Je inschrijving kan niet verstuurd worden. De prijs blijft ten opzichte van zijn voorganger ongewijzigd.

Respect voor je privacy Autokopen. Winter: slechtse geval op basis van C en gebruik verwarming. Ik wil een auto inruilen.

Klik hier  om naar de website van Mobility Service Electric te gaan.

  • Waarom profielfoto niet zichtbaar whatsapp
  • Help mij heer om stil te zijn akkoorden
  • Shell v power benzine octaan
  • Gelaarsde kat alphen aan den rijn openingstijden