Wat is egyptisch percale katoen

13.10.2019
168

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Een dekbedovertrek van Egyptisch katoen kopen? Letterlijk het aantal draden per vierkante inch die geweven zijn in een stuk stof.

Effen Luxe. Doordat gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren garen, heeft de stof een ruige gemêleerde look die een beetje doet denken aan denim. Denk aan kleding, maar slaapgerelateerd vooral aan hoeslakens, dekbedovertrekken en tijken van bijvoorbeeld dekbedden en hoofdkussens.

Een thread count van wil zeggen dat er draden zijn gebruikt per vierkante inch — de Engelse meeteenheid. Satijn geweven katoen is soepel, glanzend en voelt zijdezacht aan.

Egyptisch katoen biedt je de hoogst mogelijke wat is egyptisch percale katoen. Deze termen uit de weefindustrie verwijzen naar de lengtedraden de schering en het breedtegaren de inslag op een weefraam. Blijvend in prijs verlaagd! Egyptisch Katoen Uni - Wit Presence. Een thread count van wil zeggen dat er draden zijn gebruikt per vierkante inch - de Engelse meeteenheid.

Bedlinnen Wat is het verschil tussen standaard en hoge kwaliteit katoen satijn? Gelukkig zijn sommige katoenen overtrekken behandeld met een easy care finish of andere coatings.
 • Op de foto lijken de stoffen vaak veel op elkaar, maar er zitten wel degelijk grote verschillen tussen de verschillende stoffen. Een korte of zeer lange vezel bepaalt een heel groot deel van de kwaliteit van het katoen.
 • Percal wint snel aan populariteit in Nederland en België. Boutique beddenlinnen In Egyptisch katoen perkal van draden met dubbel kordon.

Jouw locatie

Ik krijg echt het luxe hotelgevoel. Ongeveer 25 jaar geleden echter, werd de term draaddichtheid of thread count genoemd als een marketing tool om hoge kwaliteit katoen satijn hoeslakens en dekbedovertrekken aan te wijzen.

Alles is mogelijk. Lits-jumeaux x Herstel Filteren. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

 • Bekijk hier meer dekbedovertrekken van katoen-satijn ».
 • Plain Percale - Yellow Presence.

Velours is in feite de Franse term voor fluweel. Matras kopen Welk matras moet ik kiezen. Dit natuurlijke materiaal staat namelijk garant voor optimaal slaapcomfort. Een korte of zeer lange vezel bepaalt een heel groot deel van de kwaliteit van het katoen.

Lees meer Lees minder.

Slaapkamer

De bijzondere eigenschappen van de Egyptische katoenvezel zorgen ervoor dat dit materiaal je van een unieke slaapbeleving voorziet. Wil u meer weten over cookies?

Stevig en duurzaam!

Alle wat is egyptisch percale katoen van CottonCounts zijn gemaakt van Egyptisch katoen. Wij geven jou graag uitleg! Je kunt kiezen uit verschillende merken, waaronder Dommelin, waarmee je ook anti-allergisch een goede keuze maakt.

Ik krijg echt het luxe hotelgevoel. Bijvoorbeeld in polyester, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken! Verschillende soorten designs percale katoen dekbedovertrekken Een percale katoen dekbedovertrek kopen.

Egyptisch katoen dekbedovertrek

Katoen heeft veel voordelen, maar ook één nadeel: het kreukt best snel. Hoe langer de katoenvezel hoe zachter, soepeler en mooier èn hoger de kwaliteit katoen is. Wat is dan wel een belangrijke aspect voor een hoge kwaliteit katoen hoeslaken of dekbedovertrek?

 • Er is ruime keuze in verschillende stoffen voor hoeslakens.
 • Voor een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed, in de diverse maten waarmee je het bed goed op kunt maken.
 • Maco-Katoen wordt ook wel geschreven als Mako-Katoen.
 • Deze katoensoort behoort tot de duurdere katoensoorten, maar CottonCounts heeft ervoor gezorgd dat de dekbedovertrekken van dit kwaliteits materiaal toch betaalbaar blijven.

Want het slaapt bijzonder aangenaam en comfortabel. Wat bepaalt de kwaliteit van een hoeslaken of dekbedovertrek van katoen, wat is egyptisch percale katoen. Dubbel doorlopend Dubbel doorlopend, Extra lang Extra lang cm of cm. Je ontvangt direct jouw kortingscode.

We leveren hoeslakens voor matrassen en toppers, met enkele en ook met dubbele split. English Flower - Taupe Elegance. Maar dit is niet alles voor een hoge kwaliteit hoeslaken of dekbedovertrek.

Gratis Stoffen monsterpakket

Satijn Satijn geweven katoen is soepel, glanzend en voelt zijdezacht aan. Egyptisch Katoen Uni - Marine Presence. Percale wordt vaak gebruikt bij bedlinnen en wil zeggen dat het betreffende linnen bestaat uit minimaal counts. Het katoen van deze kwaliteit heeft een goede verkoelende werking en is bovendien verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Badlinnen Handdoeken Badjassen Badmatten. Effen Luxe. Velours: stof die lijkt op fluweel. Meer info Ik ga akkoord.

 • Wat mag hond eten bij diarree
 • Hoe lang recht op studentenreisproduct
 • Ik wil dokter worden zij instroom
 • Schiphol to amsterdam central train tickets